Arctic UAM4S

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Arctic UAM4S este un model de aragaz cu alimentare pe gaz, extrem de calitativ ce se integrează perfect în orice tip de bucătărie.

Un astfel de produs electrocasnic reprezintă alegerea ideală, în cazul în care dorești să îți procuri un aragaz de calitate superioară.

Se remarcă printr-un aspect modern, venind standard pe culoarea alb, o culoare potrivită oricărei bucătarii moderne. Este un model compact, asta datorită dimensiunilor sale slim, de doar 85 x 50 x 50cm, astfel va ocupa extrem de puțin spațiu în bucătărie.

Acestea fiind spune, în cazul în care dorești un aragaz de calitate înaltă, acest model Arctic este exact ceea ce cauți, regăsindu-se la prețul excepțional de 614lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Aragaz Arctic UAM4S :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este proiectat cu plită și cuptor, ambele foarte eficiente. Plita, se regăsește în partea superioară a produsului, ce vine dotată cu 4 arzătoare ce necesită alimentare pe gaz. Prezintă un arzător mare și un arzător mic, plus încă alte două arzătoare normale. Puterea acestora este distribuită astfel: 2.5kW arzător mare, 1kW arzător mic și 2kW arzatoar normal.

Cuptorul, proiectat în partea inferioară a aragazului, dispune de un sistem inteligent de siguranță, iar alimentarea acestuia se face tot pe gaz.

Odată ce vei intra în posesia acestui aragaz Arctic, vei beneficia de câteva accesorii utile, precum capac metalic, tavă și un grătar pentru cuptor.

În concluzie, Arctic UAM4S este un tip de aragaz modern, calitativ, ce prezintă un raport preț-calitate excepțional.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Alimentare pe gaz
  • 4 arzătoare
  • Dispozitiv siguranță
  • 1 Arzător mare
  • 1 Arzător mic
  • 2 Arzător normal
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.