Arctic UAG5612DTTLX – aragaz din inox cu Grill, Rotisor şi Timer

Pentru cei care încă mai preferă aragazurile clasice, astăzi o să vorbim despre un astfel de produs electrocasnic, foarte eficient şi avantajos ca şi preţ de achiziţie.

Arctic UAG5612DTTLX este un aragaz modern din inox, ce se alimentează cu gaz atât la plită, cât şi la cuptor. Plita deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, cu aprindere electrică şi mod de siguranţă. Cuptorul este deasemenea cu aprindere electrică, punând la dispoziţie funcţia de Grill, funcţia de Rotisor şi funcţia timer.

Cu siguranţă reprezintă o variantă potrivită oricărei bucătării moderne, datorită construcţiei sale distinse, ce îl face uşor de integrat în orice stil.

Ca şi preţ este un aragaz destul de accesibil, ce poate fi procurat de la eMag cu preţul online de 1.119 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ului, remarcăm cu plăcere exteriorul modern şi elegant din inox, cu finisaje şi trăsături perfect definite. Dimensiunile standard ale acestuia măsoară 85 x 50 x 60(IxLxA) cm, greutatea netă fiind în jur de 45kg.

Acelaşi aragaz din inox este disponibil şi în stocul celor de la Elefant, Altex, ClickShop, evoMag şi CEL.

Imagini cu Arctic UAG5612DTTLX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, aragazul de faţă se alimentează pe gaz şi se aprinde electric integral. Butoanele de control se găsesc toate în partea frontală, atât cele de la plită, cât şi cele de la cuptor.

Plita pune la dispoziţie 4 arzătoare de diferite puteri şi dimensiuni. Arazatorul mare este poziţionat în partea stânga-faţă şi dezvoltă o putere de 2.9kW, cel mic este poziţionat în dreapta-faţă şi dezvoltă o putere de 1kW, iar cele două normale sunt poziţionate în stânga şi dreapta spate şi dezvoltă o putere de 2kW fiecare. Peste acestea vin aşezate gratele din oţel, ce asigură o stabilitate foarte bună vaselor de gătit.

Cuptorul beneficiază de iluminare interioară, foarte utilă atunci când preparatul de la interior nu necesită deschiderea uşii acestuia. Pe lângă asta, pune la dispoziţie funcţia de Grill, funcţia de Rotisor şi funcţia Timer.

Funcţia de Grill are la bază un arzător adiţional în partea de sus a cuptorului, pentru a permite preparatului o gătire uniformă şi rapidă.

Rotisorul funcţionează pe baza unui mecanism aflat la interior, ce ajută la rotirea permanentă a preparatului.

Funcţia inteligentă Safety Plus asigură o siguranţă sporită întotdeauna. Astfel, în cazul unei stingeri accidentale a flăcării, această funcţie opreşte automat alimentarea cu gaz, prevenind în acest fel accidentele neplăcute.

Accesoriile acestui aragaz sunt: un capac din sticlă, o tavă de copt, un grătar pentru cuptor şi un compartiment inferior pentru depozitarea vaselor de gătit.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Arctic UAG5612DTTLX este un aragaz clasic din inox, ce pune la dispoziţie diferite funcţii interesante, astfel încât să asigure un mod de gătire uşor şi rapid.

Concluzie :

Pro:
  • Raport excelent calitate-preţ
  • Cu grill şi rotisor
  • Cu timer
  • Cu mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.