Arctic UAG5512DTTL – aragaz cu aprindere electrică, cu timer, rotisor şi grill

Arctic UAG5512DTTL este un aragaz clasic, cu alimentare pe gaz, foarte eficient şi accesibil, potrivit perfect cu siguranţă oricărei bucătării moderne.

Este un model cu 4 arzătoare, ce beneficiază de aprindere electrică din buton. Arazatoarele sunt de diferite dimensiuni şi puteri, pentru mai toate tipurile şi mărimile de vase de gătit. Se laudă cu modul de siguranţă, ce întrerupe automat alimentarea cu gaz, în cazul unei stingeri accidentale a flăcării. Este prevăzut cu timer, ce ajută foarte mult la gătit, precum şi cu grill şi rotisor.

Ca şi preţ, este un aragaz avantajos aş spune eu, ce se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag, la preţul accesibil de doar 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Culoarea albă a exteriorului îl face potrivit oricărei bucătării, datorită faptului că se asortează perfect oricărui stil de mobilă de bucătărie. Dimensiunile standard ale aragazului sunt de 85 x 50 x 50(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz eficient cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică se regăseşte şi în magazinele online CEL, ClickShop şi Altex.

Imagini cu Arctic UAG5512DTTL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele 4 arzătoare cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică, dezvoltă diferite puteri, precum: arzătorul mare de 2.5kW, arzătorul mic de 1kW, iar cele două arzătoare normale de 2kW fiecare. Peste acestea vine proiectat grătarul din fontă, ce asigură o stabilitate ridicată vaselor de gătit.

Aşa cum am spus, se laudă cu grill şi cu rotisor, funcţii ce ajută la un gătit diversificat. La interior, beneficiază de iluminare, fapt ce asigură o vizibilitate foarte bună a preparatului din cuptor, fără a mai fi necesară deschiderea uşii.

Safety Plus este un sistem de siguranţă inteligent, ce întrerupe instant alimentarea cu gaz, în cazul unei stingeri accidentale. În felul acesta se evită scurgerile de gaz, siguranţa familiei fiind mult mai mare.

Aprinderea electrică integrată permite aprinderea tutuor arzătoarelor, doar printr-o simplă acţionare de buton şi acţionare cu gaz. În felul acesta vei aprinde aragazul mult mai rapid, fără a mai fi necesar un chibrit sau o brichetă.

Pentru funcţia de Grill, vine echipat cu un arzător potenţial în partea de sus, astfel încât preparatul să fie gătit integral. La funcţia de rotisor, mecanismul din dotare asigură un gătit uniform, printr-o rotire permanentă.

Cât despre accesorii, aragazul vine însoţit de un capac din sticlă, de un grătar pentru cuptor, de un sertat inferior pentru vase şi de o tavă de copt.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Arctic UAG5512DTTL este un aragaz cu 4 arzătoare alimentate pe gaz şi cu aprindere electrică, accesibil şi modern, capabil să obţină rezultate rapide şi eficiente.

Concluzie :

Pro:
  • Raport favorabil calitate-cost
  • Cu rotisor/grill
  • Cu timer
  • Cu sistem de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.