Arctic O29+ – este o ladă frigorifică voluminoasă, eficientă şi convenabilă

Arctic O29+ este o ladă frigorifică spaţioasă şi performantă, perfectă pentru cei ce caută să îşi procure un astfel de produs electrocasnic, datorită faptului că este un model accesibil, modern şi eficient.

Ei bine, aveam de faţă un produs frigorific din clasa A+, ce vine cu numeroase dotări, având un volum brut total de 288 de litrii şi unul net total de 284 de litrii.

Ca şi preţ, vorbim despre un model foarte accesibil şi avantajos, ce se găseşte în oferta magazinului online eMag, la preţul de doar 1.181 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se prezintă cu un exterior clasic, de culoare albă. Uşa aparatului se deschidere vertical, având mâner încorporat. Iar cât despre dimensiuni, construcţia de faţă măsoară doar 86 x 128.5 x 72.5(IxLxA) cm.

Regăsim aceeaşi lada frigorifică de la Arctic şi în stocurile magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic O29+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, provine din clasa energetică A+, ce garantează un consum de curent electric de numai 265kWh/an.

Beneficiază de un congelator generos, ce se laudă cu o capacitate de congelare de până la 17Kg/24h, cu un sistem de dezgheţare manual, având în dotare lampă de iluminare, Yală pe mâner, 3 coşuri din sârmă şi o tăviţă separatoare.

Ar mai fii de specificat faptul că dispune de agent de răcire R600a, de un singur compresor, de termostat reglabil, de un nivel de zgomot de numai 41db şi de o autonomie excelentă fără curent, de până la 67h.

Ideal pentru noua ladă frigorifică este un absorbant de mirosuri Wpro, Blue Lemon, ce absoarbe cu mare eficienţă toate mirosurile neplăcute de la interior.

Acestea fiind spuse, Arctic O29+ este o ladă frigorifică eficientă, spaţioasă şi performantă, ideală în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ladă frigorifică
  • Volum brut total 288l
  • Volum net total 284l
  • A+
  • Iluminare interioară
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.