Arctic O23+ – este o ladă frigorifică eficientă, spaţioasă şi economică

Astăzi vom discuta despre lada frigorifică Arctic O23+, un aparat frigorific extrem de util, fiind foarte spaţios şi economic.

Este un produs frigorific destinat familiilor numeroase sau celor ce deţin magazine şi caută să îşi achiziţioneze un astfel de aparat. Avem de-a face cu un model destul de voluminos, astfel are o capacitate netă de 230 de litrii.

Cât despre preţ, pot spune că se comercializează la un preţ destul de accesibil, astfel la eMag o găsim la preţul de numai 991 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi aspect, nu sunt foarte multe de spus, este un produs de culoare albă, ce prezintă dimensiuni reduse, respectiv de 86 x 110.1 x 72.5(IxLxA) cm.

Aceeaşi lada frigorifică de la Arctic o întâlnim şi în stocurile de produse frigorifice a magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic O23+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al eficienţei energetice, este un produs ce aparţine clasei de eficienţă energetică A+, astfel garantează un consum de numai 237kWh/an.

Această ladă frigorifică deţine sistem de dezgheţare manual, având o capacitate de congelare de până la 12Kg/24h şi un volum net total de 230 de litrii.

Ar fii de specificat faptul că beneficiază de termostat reglabil, de o autonomie extraordinară fără curent, de până la 67 de ore, de un compresor şi de două coşuri pentru alimente.

Totodată, se laudă şi cu garnitura antibacteriană, ce asigură igiena şi prospeţimea alimentelor din interior. Această garnitură împiedică formarea mucegaiului, garantând un mediu optim în frigider.

Odată cu această ladă frigorifică, achiziţionează-ţi şi un absorbant Wpro, pentru mirosuri, special pentru aparatele frigorifice. Deţine în componenţă două substanţe puternice, ce absorb cu eficienţă mirosurile neplăcute din interior.

Acestea fiind spuse, lada frigorifică Arctic O23+ este un produs electrocasnic economic, încăpător şi accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ladă frigorifică
  • Volum net total 230l
  • A+
  • Capacitate de congelare 12kg/24h
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.