Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER

Astăzi vom discuta despre un produs electrocasnic ceva mai aparte, ce prezintă un interes mai mare în special barbatior. Așadar, Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER este o combină frigorifică performantă, modernă, ce vine echipată cu un suport special, destinat dozelor de bere.

Este un model nou, atrăgător ce dispune de un volum total net de 331 litrii, având trăsături destul de reduse de doar 201 x 59.5 x 60cm. Putem spune că își face apariția din fabrică pe o nuanță de alb, ce se potrivește perfect oricărui tip, model și culoare de mobilă de bucătărie. Deschiderea ușilor se execută standard, pe partea dreaptă, având mâner vertical, însă mulțumită ușilor reversibile, poți modifica deschiderea acestora pe partea care te avantajează.

Chiar dacă este un produs ceva mai ieftin, la prețul de doar 1.349lei (Vezi preț actualizat), dispune de foarte multe funcții interesante și utile, având și un consum de energeie electrică foarte bun, de doar 281kWh/an, asta datorită clasei energetice A+.

IMAGINI CU Combina frigorifica Arctic FrigoBeer AK 386B+BEER :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Putem remarca cu plăcere noua idee excelenta a celor de la Arctic, respectiv suportul special pentru dozele de bere sau de suc, ideal pentru verile călduroase.

Vine echipată cu un tip de afișaj LED și cu un singur compresor, ca de aici să rezulte consumul redus de energie electrică.

După cum știm, este o combină frigorifică 2 în 1, astfel vine compusă din frigider și congelator, amândouă fiind foarte spațioase. De început, o să prezentăm frigiderul, ce vine atașat în partea de sus a combinei. Prezintă un volum de 244 litrii și include 4 rafturi încăpătoare, 4 suporturi pe ușă, din care unul este cu capac, plus nelipsitul compartiment destinat legumelor/fructelor.

În partea de jos a aparatului, este proiectat congelatorul, cu o capacitate netă de 87 litrii și are în componență 3 rafturi spațioase și prezintă o capacitate excelentă de congelare de 5Kg/24h.

Ca și funcții speciale, putem remarca sistemul de avertizare pentru ușă deschisă și opțiunea Multi Frost Zone. Iar ca și date tehnice am putea adăuga autonomia produsul fără curent, de până la 18h.

Odată ce vei achiziționa această combină frigorifică Arctic, vei intra în posesia a mai multor accesorii, precum suport pentru ouă, suport pentru sticlă, tavă pentru gheață, un suport din inox pentru sticle și un suport din inox pentru doze.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum net total 331l
  • Volum brut total 380l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
  • Multi Frost Zone
  • 1 compresor
  • Mâner vertical
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.