Arctic EF6100A+ – un produs electrocasnic accesibil, eficient şi performant

Produsul electrocasnic Arctic EF6100A+ este o maşină de spălat rufe accesibilă, perfectă în orice locuinţă, capabilă să ofere cele mai bune rezultate la spălare cât şi la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie al rufelor.

Este un model cu încărcare frontală a rufelor din clasa A+, ce are o capacitate de 6kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi un afişaj de tip LED.

Costul de achiziţie al acestei maşini de spălat rufe este unul pe cât se poate de avantajos, astfel eMag o comercializează cu preţul de numai 944 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, este un aparat electrocasnic modern, pe un exterior alb, având deschiderea hubloului la 155 de grade. Că şi greutate şi dimensiuni ale construcţiei, ar fii de specificat că măsoară 84 x 60 x 41.5 IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 55Kg.

Acelaşi aparat electrocasnic eficient, îl regăsim şi în promoţiile magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Arctic EF6100A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere energetic, aşa cum am spus şi mai sus, aparţine clasei de eficienţă energetică A+, astfel garantează un consum de curent electric pe cât se poate de avantajos.

Noua maşină de spălat rufe vine dotată cu o serie diversificată de programe de spălare, ce promit rezultate ireproşabile. Câteva din această serie de programe sunt: program pentru stoarcere şi evacuare, program pentru delicate, program pentru bumbac, program pentru lână, program pentru spălare manuală, program pentru clătire şi aşa mai departe.

În privinţa funcţiilor speciale, se bucură de funcţia de control electronic al balansului şi de Design S-Shape.

În concluzie, Arctic EF6100A+ este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală excelentă, ce beneficiază de un număr variat de programe, astfel încât promite rezultate excepţionale la spălare, dar şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 6Kg
  • 1000rpm
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.