Arctic EF6100+

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Foarte mulți dintre noi aleg un produs uitându-se prima dată la costul de achiziție, după care la ce poate să ofere acel produs. De aceea, astăzi vom discuta despre o mașină de spălat rufe foarte ieftină, ce pune la dispoziție funcții numeroase și un aspect destul de modern.

Arctic EF6100+ este o mașină de spălat economică, cu tip de încărcare al rufelor frontal, ce este capabilă să asigure rezultate excelente. Este un aparat cu o capacitate de încărcare de 6Kg, ce are o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.

Un astfel de produs electrocasnic Arctic se achiziționează din oferta eMag la numai 875lei (Vezi preț actualizat), un preț extraordinar, punând în balanță funcțiile sale și cele 15 programe de spălare.

Se remarcă prin trăsături reduse, de 84 x 60 x 45(IxLxA )cm, fiind o mașină extrem de rezistentă și calitativă, datorită componentelor din dotare, respectiv cuva din polipropilenă și tamburul din oțel inoxidabil. Este un produs de culoare alb, ce are o deschidere de 180 de grade a hubloului.

Puteți achiziționa același produs Arctic și din stocul magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu Arctic EF6100+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu o clasă energetică destul de bună, clasa A+, ce asigură un consum redus de energie electrică, de numai 0.86kWh în program standard. Nici consumul mediu anual de apă nu este mai ridicat, ba din contră, este de numai 10340l.

Așa cum am spus, dispune de 15 programe de spălare, programe ce includ toate tipurile de țesături, oferind în final rezultate excelente. Câteva din acestea sunt: program pentru sintetice, program spălare manuală, program stoarcere și evacuare, program clătire, program bumbac, program lână, program delicate etc.

Ca și atuu, putem spune că se află printre cele mai silențioase modele, astfel are un nivel de zgomot la spălare de numai 60db, iar la centrifugare de doar 75db.

Funcțiile speciale ale acestei mașini de spălat rufe Arctic, ar fi sistemul de reglare al consumului, selectorul pentru centrifugare și sistemul electronic de control al balansului.

În concluzie, dacă îți dorești o mașină de spălat rufe economică, performantă și foarte accesibilă, modelul Arctic EF6100+ reprezintă varianta cea mai avantajoasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • 15 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.