Arctic EF5801A+ – maşină de spălat rufe din clasa A+, cu un raport preţ-calitate favorabil

Arctic EF5801A+ reprezintă o maşină de spălat rufe cu performanţe decente, încadrată în clasa de eficienţă energetică A+. Prezintă un design clasic şi modern, fapt ce o face foarte uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe.

Vine standard cu o capacitate de încărcare de 5kg, viteza de centrifugare fiind de numai 800rpm. Setările şi etapele programelor de spălare vor fi reproduse pe afişajul LED, din panoul de comandă al maşinii.

Acest model EF5801A+ este disponibil online şi în magazinul de specialitate eMag, la numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, deţine o construcţie clasică de culoare albă, extrem de uşor de integrat în orice stil. Cântăreşte aproximativ 55kg, măsoară standard 84 x 60 x 41.5 (IxLxA) cm, hubloul având o deschidere de până la 155 de grade.

Ca şi nivel de zgomot înregistrat la utilizare, ar fi de numai 62dB(A) la spălare şi de 77dB(A) la centrifugare.

Acelaşi model avantajos este disponibil şi în magazinul Flanco.

Imagini cu Arctic EF5801A+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Nouă variantă accesibilă de la Arctic vine prevăzută cu o listă de 15 programe de spălare. Printre cele de bază, se întâlnesc şi câteva programe mai speciale, cum ar fi: programul de stoarece şi evacuare, programul consum energetic redus, programul spălare manuală, programul lână şamd.

Din punct de vedere al sistemelor şi funcţiilor speciale, beneficiază de sistem electronic de echilibrare a încărcăturii, de selector de centrifugare, precum şi de sistemul de sigilare a scurgerilor (Flow Control System).

Tehnologia avansată Smart Sensors funcţionează pe baza a 4 senzori specialei, ce asigură un consum de resurse optim la spălare. Această tehnologie interesantă monitorizează foarte atent nivelul de spumă, temperatura apei, tensiunea de alimentare, precum şi viteza motorului la spălare şi centrifugare.

Dat fiind faptul că este încadrată în clasa energetică A+, consumul de curent electric este cu mult mai redus decât la modelele asemănătoare din clasa energetică A. Astfel, modelul de faţă înregistrează un consum enegetic anual de numai 168kWh/an. Iar ca şi consum de apă, anual sunt înregistraţi în jur de 9900l/an.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Arctic EF5801A+ reprezintă o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare frontală. Este un model accesibil şi avantajos din clasa A+, ce asigură rezultate ireproşabile, cu un consum de reurse optim.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.