Arctic EF5800A+ – este o maşină de spălat slim, foarte accesibilă, ce asigură rezultate excepţionale

Arctic EF5800A++ este varianta cea mai accesibilă din categoria maşinilor de spălat cu încărcare frontală, un produs destul de performant şi de modern, vis-a-vis de preţul de achiziţionare.

Avem de-a face cu un produs cu trăsături slim, ce se laudă cu afişaj LED, cu 15 programe de spălare, cu o capacitate de încărcare de 5Kg şi cu o viteză de centrifugare de 800 de rotaţii pe minut.

După cum spuneam, discutăm despre unul din cele mai ieftine produse electrocasnice de acest gen, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag, cu preţul excepţional de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi aspect, aşa cum am spus, este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală de tip slim, ce prezintă un exterior alb. Este un aparat modern, clasic, ce măsoară numi 60.0 x 41.5 x 84.0(W x D x H) cm.
Aceeaşi maşină de spălat rufe slim de la Arctic, o regăsim şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic EF5800A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, se prezintă cu 15 programe de spălare, extrem de economice şi eficace. Câteva din cele 15 programe ar fii: program pentru stoarcere şi evacuare, program pentru lână, program pentru bumbac, program pentru sintetice, program pentru delicate şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al consumului de resurse, se descurcă foarte bine, astfel la nivel energetic aparţine clasei A+ şi asigură un consum energetic de 168kWh/an, iar cât despre consumul de apă, anual se vor consumă numai 9900 de litrii.

La nivel de funcţii şi tehnologii, se laudă cu sistemul inteligent de control electronic al balansului, cu sistem de reglare al consumului, cu sistem de protecţie împotriva inundaţiilor etc.

În concluzie, Arctic EF5800A+ este o maşină de spălat rufe slim, cu încărcare frontală, ce beneficiază de numeroase funcţii şi tehnologii, ce duc la rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 5Kg
  • 800rpm
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.