ARCTIC EF5800

În review-ul de astăzi, vă vom prezenta un model de mașină de spălat rufe, cu încărcare frontală, apărută printre ultimele modele de pe piața electrocasnicelor. ARCTIC EF5800 este mașina de spălat rufe ideală, pentru cei ce își doresc un produs economic, modern și cu rezultate bune la spălare.

Este un produs slim, cu dimensiuni de doar 84 x 60 x 45cm, prezintă o capacitate de încărcare de 5Kg și un afișaj de tip LED. Mulțumită trăsăturilor minimaliste, poți monta noua mașină de spălat rufe oriunde dorești, fără a ocupa foarte mult din spațiu.

Prețul de cumpărare al acestei mașini de spălat rufe cu încărcare frontală ARCTIC EF5800 este de doar 879lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, ba chiar de ofertă aș spune.

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe ARCTIC EF5800  :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul produs electrocasnic marca Arctic, prezintă o viteză excelentă de centrifugare, de 800rpm, 15 programe foarte eficiente și clasa de eficiență A la spălare. După cum spuneam este un model destul de economic, cu un consum standard per program de doar 0.86kwh, grație clasei A+ de eficiență energetică.

Fiind un model recent conceput, se bucură de numeroase funcții inteligente, precum Sistemul electronic de control al balansului, Sistemul de reglare al consumului, Protecție împotriva inundațiilor și Sistemul de detectare al spumei.

Sistemul electronic de control al balansului este o tehnologie foarte interesantă, ce distribuie rufele din interiorul tamburului uniform, astfel zgomotul și vibrațiile din timpul stoarcerii să fie mai atenuate. Așadar, în acest fel te bucuri de mai mult confort în timpul funcționării.

O altă funcție interesantă și utilă este și Design S-shape. Ca tu să poți spăla rufe oricând dorești, zi sau noapte, fără a deranja pe cineva, cei de la Arctic s-au gândit să schimbe puțin design-ul panourilor laterale, ale mașinii și să conceapă un aspect mai special în formă de S. Acest design special, are rolul de a atenua nivelul vibrațiilor și totodată, al zgomotului din timpul programului.

Alte detalii tehnice despre acest produs electrocasnic ar fi nivelul redus de zgomot la centrifugare de 72db și cel de la spălare de 60db. Deschiderea hubloului se face undeva la 155 de grade, iar materialele din care sunt construite cuva și taburul sunt de calitate superioare, respectiv Polipropilenă și Oțel inoxidabil.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LED
  • 15 programe
  • Sistem electronic de control al balansului
  • Sistem de reglare a consumului
  • Sistem detectare spumă
  • Protecție împotriva inundațiilor
  • Clasă energetică A+
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.