Arctic Domino ARDCG32210SX – plită încorporabilă din inox ieftină, cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică

Dacă nu beneficiezi de o bucătărie foarte spaţioasă şi vrei să îţi achiziţionezi o plită pe gaz, atunci mai mult că sigur modelul despre care o să vorbim în prezentarea de astăzi ţi se va potrivi mănuşă.

Arctic Domino ARDCG32210SX reprezintă o plită încorporabilă din inox de dimensiuni reduse, ce deţine doar 2 arzătoare, unul normal şi unul mic. Alimentarea acestora se face pe gaz, iar aprinderea se realizează electric, având butoanele poziţionate frontal.

Datorită faptului că este de generaţie nouă, vine echipată şi cu modul de siguranţă. Este o funcţie ce opreşte automat alimentarea cu gaz, în cazul unei stingeri accidentale a flăcării. În felul acesta, este sporită siguranţa ta şi a familiei tale.

Preţul de achiziţie este neaşteptat de avantajos, astfel cei de la eMag comercializează această plită din inox cu preţul de 331 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, vorbim despre o plită integrală din inox, extrem de distinsă, ce conferă un aer modern şi elegant bucătăriei. Dimensiunile standard ale plitei măsoară 7.5 x 28.8 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită pe gaz din inox se poate achiziţiona şi din magazinele online ClickShop şi evoMag.

Imagini cu Arctic Domino ARDCG32210SX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Fiind echipată cu doar două zone pentru gătit, noua plită încorporabilă Arctic ocupă foarte puţin din spaţiu, fiind astfel o variantă ideală pentru bucătăriile mici. Este pe cât se poate de uşor de utilizat, având numai două butoane ce pot fi acţionate prin rotire.

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite şi totodată de puteri diferite. Deasupra acestora, vine proiectat grătarul din inox emailat, extrem de rezistent şi de calitativ, ce oferă o bună poziţionare vaselor de gătit.

Aprinderea arzătoarelor este integrată, sistem ce permite aprinderea instantanee doar printr-o simplă apăsare rotativă de buton. În felul acesta, nu veţi mai avea nevoie de aprinzătoare, brichete sau chibrituri.

Safety Plus, respectiv sistemul de siguranţă cu care este prevăzută plită de faţă, întrerupe instantaneu alimentare cu gaze, în cazul unei stingeri a flăcării accidentale.

Concluzie :

În concluzie, Arctic Domino ARDCG32210SX este o plită încorporabilă din inox, ce are alimentare pe gaz şi aprindere electrică, ideală bucătăriilor mai puţin spaţioase, datorită construcţiei sale de dimensiuni reduse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • De dimensiuni reduse
  • Uşor de curăţat
  • Accesibilă
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.