Arctic DFSA60A+ – maşină de spălat vase eficientă, economică şi accesibilă

Am ales să vorbim astăzi despre un produs electrocasnic de bucătărie, provenit de la o companie românească, respectiv Arctic. Este vorba despre o maşină de spălat vase accesibilă ca şi preţ, ce este foarte avantajoasă din punct de vedere al consumului de resurse şi al funcţiilor de care dă dovadă.

Arctic DFSA60A+ este o maşină de spălat vase generoasă în privinţa capacităţii de încărcare, respectiv are o capacitate de până la 12 seturi. Deţine 5 programe de spălare, control mecanic, având panoul intuitiv proiectat frontal. Beneficiază de afişaj LED, inclus în panoul de control, de unde se pot urmării etapele programelor de spălare.

Preţul este destul de avantajos şi de convenabil, astfel la eMag costă în jur de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, observăm o construcţie de culoare albă, concepută astfel încât să se integreze perfect în orice bucătărie. Are o greutate de 37kg, măsoară standard 85 x 59.8 x 60(IxLxA) cm, iar nivelul zgomotului la utilizare ajunge undeva la 54 de decibeli.

Este un model încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, ce vine cu un consum favorabil de numai 1.02kWh pe ciclu standard de spălare. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de 4200l, iar consumul per program standard este de doar 15l.

Imagini cu Arctic DFSA60A+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum am spus, vine dotată cu un număr de 5 programe de spălare, precum: programul intensiv la 70°C, programul rapid, programul Bio/Eco, programul prespălare şi programul opţional de încărcare la jumătate.

În privinţa sistemelor şi funcţiilor speciale, se laudă cu cele două nivele de pulverizare a apei, cu funcţia Aqua Protect, cu sistemul de dedurizare a apei, cu funcţia de programare întârziată, cu indicator pentru sare şi cu indicator de clătire.

Aqua Protect este un sistem avansat ce întrerupe alimentarea cu apă în mod automat, doar în cazul unei scurgeri accidentale de apă sau în cazul unei creşteri excesive a debitului de apă. În felul acesta se previn inundaţiile, totodată oferind un consum mai eficient de resurse.

Sistemul de dedurizare a apei oferă o protecţie sporită şi de durată maşinii şi vaselor de gătit, prevenind depunerile de calcar cauzate de duritatea apei.

Un alt sistem care mi s-a părut foarte interesant este reprezentat de către sistemul de uscare cu aer cald, ce oferă posibilitatea utilizării vaselor, chiar după terminarea programului de spălare, datorită faptului că le oferă o uscare perfectă la final de program.

Concluzie :

Aşadar, Arctic DFSA60A+ reprezintă o variantă ideală de maşină de spălat vase, datorită rezultatelor impecabile pe care le oferă, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (12 seturi)
  • Eficientă (A+)
  • Performanţe superioare la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.