Arctic CB5800A++ – maşină de spălat rufe de buget din clasa energetică A++

Arctic CB5800A++ este una dintre cele mai accesibile maşini de spălat rufe de pe piaţă, potrivită perfect familiilor nu foarte numeroase. Reprezintă un aparat electrocasnic eficient şi economic cu un design clasic, ce se integrează excelent în orice decor.

Vorbim despre un model slim din clasa A++ de eficienţă energetică, ce are o capacitate de încărcare de doar 5kg. Are o viteză de centrifugare de numai 800rpm, încărcare frontală, precum şi un afişaj elegant şi modern de tip LED.

Acest model CB5800A++ poate fi procurat din magazinul de specialitate eMag cu numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, observăm un design clasic şi modern, totul pe un fond de culoare albă. Măsoară standard 84 x 60 x 41.5 (IxLxA) cm, diametrul hubloului este de 35cm, iar deschiderea acestuia se face la 155 de grade.

Acelaşi model de maşină de spălat rufe este prezent şi în magazinele Flanco şi evoMag.

Imagini cu Arctic CB5800A++:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A++ în care este încadrată această maşină de spălat rufe Arctic, consumul de curent electric înregistrat în program standard este de doar 0.9kWh.

La nivel de programe de spălare, vine prevăzut cu o serie de 11 programe extrem de eficiente şi de economice. Câteva dintre acestea sunt: programul bumbac, programul lână, programul Mix, programul sintetice, programul spălare manuală şi lista continuă.

Ca şi opţiuni speciale ale programelor ar fi de enumerate selectorul de centrifugare(400-800rpm), opţiunea de programare întârziată şi funcţia de setare a temperaturii.

În privinţa funcţiilor avansate, se laudă cu sistemul electronic de control al balansului, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici (Child Lock), cu design S-Shape şi cu tehnologia Smart Sensors (4 senzori).

Cât despre zgomotul înregistrat la utilizare, pot spune că este destul de silenţioasă. Astfel, nivelul zgomotului de la spălare este de 59dB(A), iar cel de la centrifugare de 76dB(A).

Opinii pro și contra :

În concluzie, Arctic CB5800A++ este un aparat electrocasnic avantajos din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ. Reprezintă o soluţie de buget, cu capacitatea de obţine rezultate excelente în orice situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Accesibilă
  • Performantă şi modernă
  • A++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.