Arctic CB5200A++ – apart electrocasnic accesibil, cu performanţe ridicate la spălare

Arctic CB5200A++ este o maşină de spălat rufe de tip slim, accesibilă din punct de vedere al costului de achiziţie, capabilă să garanteze rezultate impecabile, indiferent de situaţie.

Discutăm despre un produs electrocasnic cu tip de încărcare frontal, cu o capacitate de 5Kg, ce beneficiază de afişaj LED şi de un numar maxim de turaţii de pana la 1200rpm.

Ca şi preţ, este un aparat electrocasnic ieftin, ce se poate achiziţiona din oferta eMag cu preţul de doar 1.039 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că deschiderea hubloului este de până la 155 de grade, dimensiunile standard sunt de 84 x 60 x 41.5(IxLxA) cm, iar greutatea de aproximativ 55Kg.

Aceeaşi maşină de spălat rufe cu încărcare frontală de la Arctic, o întâlnim şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Arctic CB5200A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua maşină de spălat Arctic, deţine 15 programe de spălare, economice şi eficace, printre care se enumeră şi următoarele: program prespălare, program rapid 14 minute, program mix, program bumbac, program antialergic, program culori închise, program stoarcere+evacuare, program lână şi aşa mai departe.

Se descurcă excepţional şi în privinţa funcţiilor şi sistemelor speciale, astfel se bucură de sistemul electronic de control al balansului, de stetare a temperaturii, de selector pentru centrifugare, de sistem de siguranţă împotriva copiilor, de programare întârziată şi de design S-Shape.

Cât despre consum, este un model din clasa A++, ce asigură o medie anuală de energie electrică de numai 148kWh şi de apă de doar 7700l.

Acestea fiind spuse, Arctic CB5200A++ este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală slim, economică şi inteligentă, comercializată la un preţ atrctiv.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.