Arctic CB5000A++ – este o maşină de spălat economică şi eficientă, cu un preţ de achiziţie foarte avantajos

Arctic CB5000A++ este o maşină de spălat rufe de tip Slim, ce vine cu model de încărcare frontal al rufelor, un produs economic şi eficient, perfect pentru orice familie.

Are o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut, o capacitate de încarcare de 5Kg, aparţine clasei A++ de eficienţă energetică şi are un tip de afişare LED, pe care poţi urmării etapele şi timpul rămas al programelor.

Este un produs electrocasnic foarte avantajos, vis-a-vis de raportul dintre specificaţii şi preţ de achiziţie. Ei bine, o astfel de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală se poate achiziţiona din magazinul eMag, cu preţul de doar 971 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, aşa cum specificat mai sus, este un model slim, ce vine pe un exterior de culoare albă. Este o maşină modernă, ce cântăreşte numai 55Kg şi măsoară doar 84 x 60 x 41.5(IxLxA) cm.

Acelaşi produs Arctic, se poate procura şi din oferta celor de la Altex.

Imagini cu Arctic CB5000A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este echipată cu 15 programe de spălare, eficiente şi economice, capabile să acopere toate tipurile de ţesături. O mică partea din aceste programe sunt: program rapid 14min, program pentru prespălare, program pentru spălare rapidă, program pentru cămăşi, program pentru stoarcere şi evacuare, program pentru lână, program pentru sintetice şi aşa mai departe.

La nivel de performanţă, se laudă cu funcţia de control electronic al balansului, cu funcţia de setare a temperaturii, cu funcţia de selectare a centrifugării, cu sistemul de siguranţă pentru copii, cu funcţia de programare întârziată şi cu Design S-shape.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fii de specificat faptul că hubloul are o deschidere de până la 155 de grade şi că nivelul de zgomot la spălare este de 59db, iar la centrifugare de 77db.

În concluzie, Arctic CB5000A++ este o maşină de spălat rufe slim, cu încărcare frontală, ce se laudă cu o eficienţă ridicată şi cu rezultate excepţionale la spălare, cât şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Capacitate de incarcare 5Kg
  • 1000rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.