Arctic CB1200A+

Cu toții ne dorim în locuințele noastre o mașină de spălat rufe cât de cât bună, pentru a ne curăța și igieniza hainele foarte bine fără a le deteriora. Nu întotdeauna un preț mare înseamnă și calitate, de accea astăzi vom prezenta o mașină de spalt rufe, marca Arctic, destul de performantă și la un preț foarte atractiv.

Mașina de spălat rufe Arctic CB1200A+ este un model cu încărcare frontală, foarte slim, grație dimensiunilor de doar 84 x 60 x 45cm. Destul de încăpătoare, cu o capacitate de încărcare de 5Kg și foarte rezistentă în timp, cuva fiind construită din polipropilenă, iar tamburul dintr-un material din oțel inoxidabil.

O astfel de mașină de spălat rufe Arctic CB1200A+ vine la prețul de aproximativ 900lei (vezi preț actualizat), un preț corect pot spune, luând în considerare raportul preț-performanță.

IMAGINI CU Masina de spalat rufe Arctic CB1200A+ :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Mulțumită clasei de eficiență energetică A+ din care face parte acest produs electrocasnic, cu un consum de 0.688kwh per program standard, este destul de economică, ideală în orice locuință. Afișajul este de tip LED, pe care poți urmării fiecare etapă a spălării. Viteza de centrifugare de 1200rpm duce la rezultate incredibile de spălare a hainelor.

Câteva funcții mai speciale a acestei mașini de spălat rufe de la Arctic, ar fi Sistemul electronic de control al balansului, Reglarea temperaturii, Sistemul de reglare al consumului, Protecție împotriva inundațiilor și multe altele.

Child Lock este o funcție interesantă ce îți permite să blochezi butoanele de pe panoul de comandă al mașinii. Așadar, ciclul de spălare dorit nu mai poate fi modificat în timpul utilizării mașinii, în cazul în care se apasă din greșeală pe butoane.
O altă funcție inteligentă este Sistemul electronic de control al balansului. Aceasta va distribui în mod egal rufele în interiorul tamburului, astfel zgomotul și vibrațiile din timpul stoarcerii să fie redus, ca tu să te bucuri de confort și liniște atunci când mașina este în funcțiune.

Foarte util și inteligent, cei de la Arctic s-au gândit să conceapă această mașină cu un design mai special. Așadar, au construit acest model pe baza Design-uli S-shape, ce îți oferă posibilitatea de a utiliza mașina de spălat rufe oricând, non-stop, chiar și pe timpul nopții, fără a deranja pe cineva cu zgomotul reprodus, ca la celelalte modele.

Nu în totdeauna timpul este de partea noastră, astfel opțiunea Amânare pornire este foarte utilă oricui. Această funcție îți permite să îți programezi orice ciclu de spălare dorești la un interval de timp avantajos ție.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Tip afișaj LED
  • Clasă energetică A+
  • 11 programe
  • Sistem electronic de control al balansului
  • Sistem de reglare a consumului
  • Sistem sigurantă împotriva copiilor
  • Programare intarziată

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.