Arctic ARXG64120SX – plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz

Arctic ARXG64120SX reprezintă un model clasic de plită încorporabilă pe gaz, un aparat electrocasnic necesar în orice bucătărie. Avem de-a face cu un produs atractiv, datorită preţului avantajos de achiziţie şi al rezultatelor eficiente pe care este capabil să le obţină.

Alimentarea plitei se face pe gaz, punând la dispoziţie 4 arzătoare de diferite dimensiuni. Aprinderea acestora se face electric, având butoanele de control poziţionate lateral. Peste cele 4 arzătoare vine proiectat grătarul din oţel emailat, ce asigură o bună stabilitate vaselor de gătit.

Fiind o variantă de generaţie nouă, se bucură de modul de siguranţă. Este o funcţie extrem de utilă şi de importantă, ce garantează o siguranţă sporită ţie şi celor din jur, ţinând cont de resursa inflamabilă ce o are la baza funcţionarii.

Vorbim despre un model ieftin, disponibil în oferta magazinului online eMag la preţul de doar 421 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul clasic, integral din inox, conferă un aer modern şi elegant oricărei bucătării, făcând-o capabilă să se integreze perfect în orice stil de bucătărie. Dimensiunile standard ale plitei măsoară 8.4 x 58 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă din inox este disponibilă şi în stocurile celor de la evoMag, Altex, ClickShop şi Cel.

Imagini cu Beko HIC64502T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Faptul că beneficiază de aprindere electrică, oferă un plus de comoditate utilizatorului, nemaifiind necesare brichetele, chibriturile sau diferitele aprinzătoare.

Poziţionarea celor 4 arzătoare este realizată astfel: cele două normale sunt proiectate în stânga şi dreapta spate, cel mare în stânga-faţă, iar cel mic în dreapta-faţă. Puterea dezvoltată de acestea ar fi de 2.9kW arzătorul mare, de 1kW arzătorul mic şi de 2kW arzătorul normal.

Grătarul din material metalic emailat ce vine deasupra arzătoarelor, vine echipat cu un adaptor util pentru vasele de dimensiuni mici.

Funcţia de siguranţă de care beneficiază plita de faţă, oferă o atenţie sporită, astfel în cazul unei stingeri accidentale a flăcării, alimentarea cu gaz este oprită automat. Totodată, are la bază şi supape speciale ce previn scurgerile de gaz. În felul acesta, se previn accidentele neplăcute, iar siguranţa familiei şi a celor din jur este mult mai ridicată.

Concluzie :

Aşadar, Arctic ARXG64120SX este o plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ce pune la dispoziţie 4 arzătoare de diferite dimensiuni. Este un produs electrocasnic accesibil, eficient şi modern, potrivit perfect oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Simplu de curăţat
  • Accesibilă
  • Consum energetic bun
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.