Arctic ARSGN64121S – plită încorporabilă pe gaz din sticlă securizată neagră

Arctic ARSGN64121S este o plită încorporabilă elegantă, excelentă atât pentru spaţiile de gătit clasice, cât şi pentru bucătăriile moderne. Impresionează printr-o construcţie aparate de culoare neagră, extrem de uşor de integrat în orice stil de amenajare.

Discutăm despre un model cu alimentate pe gaz, ce pune la dispoziţie 4 zone diferite pentru gătit. Beneficiază de aprindere electrică de la buton, de funcţia Eco Fast, precum şi de mod de siguranţă a flăcării.

Acest model ARSGN64121S este se poate procura online şi de la eMag, cu doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie ultra modernă din sticlă securizată de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 10.8kg şi măsoară standard 9.8 x 58 x 51 (IxLxA) cm.

Aceeaşi variantă este comercializată online şi de către magazinele de specialitate evoMag şi Flanco.

Imagini cu Arctic ARSGN64121S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum am menţionat şi mai sus, avem de-a face cu un produs încorporabil, prevăzut cu 4 zone de gătit diferite: una mică, două normale şi una mare.

Ca şi poziţionare, cele 4 arzătoare sunt proiectate astfel: cel mic în dreapta-faţă, cel mare în stânga-faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta-spate. Arzătorul cel mare este supranumit şi arzătorul Wok, deoarece sporeşte modul de gătit.

În privinţa puterii furnizate, în total dezvoltă 7.8kW. Separat, cel mic dezvoltă 1kW putere, cel mare (Wok) 3.3kW putere, iar cele două normale câte 1.75kW putere fiecare.

Safety plus, respectiv modul de siguranţă al flăcării, are rolul de a întrerupe automat alimentarea cu gaz, în situaţia în care flacăra este stinsă accidental.

Aprinderea celor 4 arzătoare este de tip electrică, integrată în fiecare buton în parte. Aceasta permite aprinderea zonelor de gătit doar printr-o simplă acţionare de buton.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Arctic ARSGN64121S reprezintă o plită elegantă de tip încorporabilă pe gaz, foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui stil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Arzător WoK
  • Aprindere integrată
  • Sticlă neagră
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.