Arctic ARSGN64120S – plită încorporabilă din sticlă neagră

Arctic ARSGN64120S este o plită modernă şi elegantă din categoria încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un model accesibil ca preţ, evidenţiat printr-o construcţie elegantă şi calitativă din sticlă neagră. Se integrează fără niciun fel de probleme în stiul oricărui tip de bucătărie.

Avem de-a face cu un model alimentat cu gaz, ce deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Aprinderea arzătoarelor se face electric, butoanele de comandă fiind poziţionate în partea laterală a plitei.

Acest model ARSGN64120S este recent comercializat şi de către magazinul online eMag, cu numai 529 de lei (vezi preţ actualizat).

Dat fiind faptul că poartă o construcţie integral din sticlă de culoare neagră, aduce un plus de rafinament şi de modernitate oricărei bucătării. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 10.8kg şi că măsoară standard 9.8 x 58 x 51 (IxLxA) cm.

Acelaşi model avantajos este disponibil online şi la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Arctic ARSGN64120S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, acest model recent de la Arctic este prevăzut cu 4 arzătoare: unul mic, două normale şi unul mare.

Ca şi poziţionare a acestora, cel mic este situat în partea din dreapta-faţă, cel mare în partea din stânga-faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta-spate.

Cele 4 sunt capabile să dezvolte o putere totală maximă de 7.8kW. Cel mic livrează o putere de 1kW, cel mare o putere de 3.3kW, iar cele normale o putere de 1.75kW fiecare.

Datorită modului de siguranţă, respectiv Safety Plus, siguranţa sporită în utilizare este garantată. Acesta are rolul de a întrerupe automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Mulţumită suportilor emailaţi individuali, vasele vor beneficia de o stabilitate foarte bună, indiferent de dimensiunile acestora.

Aprinderea electrică este de tip integrată, prevăzută în fiecare buton în parte. Astfel, printr-o acţionare simplă, arzătorul dorit se va aprinde, fără a mai fi nevoie de alte surse de aprindere (brichete, aprinzătoare, chibrituri).

Concluzie :

Concluzionând, Arctic ARSGN64120S reprezintă o plită încorporabilă din sticlă neagră, un model accesibil şi elegant, potrivit oricărui stil de amenajare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sticlă vitroceramică
  • Aprindere electrică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.