Arctic AROIM24500BC – cuptor electric multifuncţional de tip încorporabil, din clasa A+

Arctic AROIM24500BC este un cuptor electric de tip încorporabil, ce reuşeşte să îmbine excelent utilul cu plăcutul. Este o variantă multifuncţională, ce se evidenţiază printr-un design ultra-modern, lucru ce îl ajută să se integreze fără probleme în spaţiul oricărei bucătării.

Deţine încorporate numeroase funcţii importante, ce îl fac capabil să atingă cele mai bune rezultate, într-un mod pe cât se poate de comod şi de rapid.

Vorbim despre un model alimentat electric, ce are o putere de 3100W. Se bucură de o capacitate generoasă de 71l, de 12 funcţii, de ventilator, de Timer, de Grill, precum şi de afişaj LED.

În ciuda atâtor funcţii diversificate, preţul online de achiziţionare la eMag este de numai 959 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu putem spune că prezintă un aspect atipic, ci unul clasic şi modern, foarte uşor de integrat în orice stil. În partea frontală este prevăzut cu panoul de comandă, compus dintr-un afişaj LED şi din câteva butoane de control. Este integral de culoare neagră, având şi câteva elemente argintii, precum mânerul uşii şi butoanele de control. Are o greutate de aproximativ 33.7kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 55 (I x L x A) cm.

Aceeaşi variantă se poate achiziţiona online şi de la Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Arctic AROIM24500BC:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul produs încorporabil de la Arctic este încadrat de către specialişti în clasa energetică A+. Datorită acestei clase energetice avantajoase, consumul de curent electric înregistrat este de doar 0.88kW/h.

În privinţa vastelor funcţii eficiente, deţine următoarele: funcţia de autocurăţare, funcţia de decongelare, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu suprafaţă mică, funcţia de convecţie cu aer 3D, funcţia de menţinere a căldurii, funcţia de iluminare interioară, funcţia de curăţare catalitică şamd.

Self Clean reprezintă o funcţia extrem de utilă şi de eficientă, datorită faptul că elimină grăsimile şi aburul. Acest fapt se datorează panoului de absorbţie, proiectat pe perete din spate al cuptorului. Acesta are rolul de a reţine foarte bine urmele de grăsime şi multitudinea de vapori, pe tot parcursul gătitului. Înlocuirea filtrului se face o dată la 4-5 ani de folosire.

Mulţumită Timer-ului, vei avea control deplin asupra timpului de gătire. În felul acesta, în paralel cu gătitul poţi executa şi alte muncii necesare prin gospodărie. La terminarea programului preseatat, Timer-ul avertizează acustic.

Cu ajutorul Grill-ului şi funcţiilor destinate acestuia, vei putea găti noi preparate delicioase fără prea mult efort depus.

Concluzie :

În concluzie, Arctic AROIM24500BC este un cuptor electric multifuncţional, din gama încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un model accesibil şi eficient, capabil să se integreze excelent în stilul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Curățare catalitică
  • LED
  • Multifuncțional
  • Modern
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.