Arctic AROIE21300C – cuptor electric de tip încorporabil din inox

Arctic AROIE21300C este un cuptor electric recent lansat pe piaţa încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă o variantă multifuncţională, capabilă să ofere rezultate peste limita aşteptărilor. Aspectul modern face ca acesta să se integreze fără probleme în orice stil şi circumstanţă.

Ei bine, discutăm despre un model alimentat electric, de 2400W putere. Are o capacitate de 66l, control mecanic, 7 funcţii, ventilator şi un afişaj digital de tip LED. Acest ecran modern reprezintă Timer-ul electronic.

În ciuda atâtor funcţii şi specificaţii, noul model AROIE21300C este comercializat de eMag cu numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, surprinde plăcut cu o construcţie elegantă şi modernă din inox. Uşa cuptorului este concepută dintr-o sticlă termorezistentă de culoare neagră. Tehnic vorbind, dimensiunile standard ale cuptorului măsoară 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric încorporabil poate fi achiziţionat online şi de la evoMag.

Imagini cu Arctic AROIE21300C:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest cuptor electric de la Arctic este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică. Având o putere de 2400W, consumul energetic înregistrat este de numai 0.88kW/h.

Se prezintă excelent la capitolul funcţii şi sisteme. Astfel, deţine următoarele: funcţia de autocurăţare catalitică (Self Clean), funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de Grill, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de încălzire superioară.

Desigur, este prevăzut şi cu funcţia de iluminare interioară, ideală pentru preparatele ce nu necesită deschiderea uşii cuptorului, atunci când vreţi să verificaţi preparatul.

Timer-ul este mai mult de cât necesar pentru a monitoriza perioada de gătire a preparatului de la interior, atenţionând acustic sfârşitul programului.

Funcţia de Grill permite gătirea a noi şi gustoase preparate din carne.

În privinţa accesoriilor, odată cu cuptorul vin şi următoarele: un raft din sârmă şi două tavi de coacere din email.

Concluzie :

În concluzie, Arctic AROIE21300C reprezintă un cuptor electric din inox, de tip încorporabil. Datorită funcţiilor sale avansate, garantează o funcţionalitate comodă, rapidă şi sigură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sticlă neagră + Inox
  • LED
  • Multifuncțional
  • Modern
Contra:
  • Clasa A-30%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.