Arctic AROIC21100BH – cuptor încorporabil electric, accesibil şi modern

Arctic AROIC21100BH este un cuptor electric avantajos, atât din punct de vedere al costului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al performanţelor. Reprezintă un model de tip încorporabil, capabil să se integreze excelent în stilul oricărei bucătării.

Ei bine, avem de-a face cu un model alimentat electric din clasa A, de 2400W putere. Pune la îndemână o capacitate de 67l, 4 funcţii, Timer şi Grill, controlul aparatului fiind mecanic.

Acest model AROIC21100BH este comercializat online şi de către magazinul de specialitate eMag, cu numai 579 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, aşa cum am spus este de tip încorporabil. Este în mare parte de culoare neagră, purtând şi câteva finisaje argintii. Uşa cuptorului este prevăzută din sticlă termorezistentă, interiorul fiind realizat din email ceramic. În privinţa dimensiunilor, măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Modelul de faţă poate fi procurat online şi din oferta celor de la evoMag.

Imagini cu Arctic AROIC21100BH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, acest model Arctic este încadrat în clasa energetică A, având o putere de 2400W (alimentare la 220V/50Hz). Ca şi consum energetic, înregistrează în jur de 0.88kW/h.

În privinţa programelor, se laudă cu: funcţia de Grill, cu funcţia de Grill cu suprafaţă mică, cu funcţia de încălzire inferioară şi cu funcţia de încălzire superioară.

Ca şi funcţii speciale, este prevăzut cu sistemul de curăţare cu aburi (AquaDrop Clean), cu funcţia de iluminare interioară şi cu ventilator de răcire.

Sitemul de curăţare cu aburi, respectiv AquaDrop Clean necesită doar utilizarea unui vas cu apă, introdus la interior, după care activarea funcţiei de faţă. Astfel, aceasta are rolul de a încălzi apa, iar aburii rezultaţi să înmoaie foarte bine grăsimile şi murdăria depusă la interior. În final, cu ajutorul unei lavete puţin umede se vor şterge pereţii interiori ai cuptorului.

Cât despre control, acesta este pe cât se poate de uşor de utilizat. Panoul de comandă este situat în partea frontală a cuptorului, fiind alcătuit din 3 butoane rotative, înconjurate cu pictograme semnificative.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Arctic AROIC21100BH este un cuptor electric din gama încorporabilelor de bucătărie, capabil să ofere un mod de utilizare confortabil şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • Performant
  • Modern
  • Sistem hidrolitic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.