Arctic ARBG64121SX – plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică

Arctic ARBG64121SX reprezintă o plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz, îndeajuns de eficientă pentru nevoile culinare de zi cu zi. Este un model avantajos, ce se integrează perfect în orice stil de mobilă de bucătărie, aducând astfel un plus de eleganţă şi de modernitate încăperii.

Deţine patru arzătoare de diferite dimensiuni, care de altfel dezvoltă diferite puteri. Aprinderea arzătoarelor se face electric, pe când alimentarea se face cu gaz. Chiar dacă gazul reprezintă o resursă mult mai periculoasă decât curentul, în cazul de faţă nu trebuie să vă faceţi griji, deoarece plita este prevăzută cu funcţia de siguranţă ce previne accidentele nedorite.

Cele patru butoane de aprindere a arzătoarelor sunt poziţionate frontal, fiind foarte uşor de controlat.

În privinţa preţului de achiziţie, plita de faţă este pe cât se poate de avantajoasă, regăsindu-se astfel în oferta eMag la doar 479 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm prezintă un exterior integral din inox, foarte modern şi elegant, potrivit oricărei bucătării. Tehnic vorbind, măsoară standard 8 x 58 x 51(IxLxA) cm şi cântăreşte 7.6kg.

Aceeaşi plită încorporabilă din inox este disponibilă şi în ofertele magazinelor Altex, evoMag şi ClickShop.

Imagini cu Arctic ARBG64121SX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă deţine patru arzătoare aşa cum am spus, însă de diferite puteri şi dimensiuni. Astfel, acestea sunt: un arzător mic, un arzător mare şi două normale. Arzătorul mic dezvoltă o putere de 1kW, cel mare denumit WoK dezvoltă o putere de 3.6kW, iar cele două normale dezvoltă o putere de câte 2kW fiecare.

Peste acestea vin poziţionate gratele din inox, de foarte bună calitate, ce oferă o bună stabilitate vaselor de gătit.

Plita de faţă beneficiază şi de două funcţii inteligente, precum funcţia Safety Plus şi funcţia Eco Fast.

Safety Plus, respectiv sistemul de siguranţă, ce întrerupe automat alimentarea cu gaz în cazul unei stingeri a flăcării accidentale. În felul acesta se previn accidentele neplăcute.

Eco Fast reprezintă un arzător adiţional proiectat astfel încât să asigure o încălzire mult mai rapidă a vaselor de gătit. Este reprezentat de către un inel de ardere suplimentar pe lângă cel de bază al arzătorului.

Ar fi de specificat faptul că aprinderea arzătoarelor este integrată, astfel pentru aprinderea flăcării este necesară doar acţionarea unui singur buton.

Concluzie :

În concluzie, Arctic ARBG64121SX este o plită încorporabilă din inox, alimentată pe gaz şi cu aprindere electrică, ce garantează o utilizare comodă şi eficientă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Pe gaz
  • Accesibilă
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.