Arctic ARBG64120SX – plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică

Arctic ARBG64120SX este o plită încorporabilă avantajoasă, un aparat electrocasnic de bucătărie ce se integrează perfect în orice stil şi circumstanţe. Reprezintă un model din inox, capabil să asigure un mod de gătit confortabil şi sigur, cu rezultate neaşteptat de bune.

Este acel tip cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ce beneficiază de mod de siguranţă şi de 4 arzătoare de diferite mărimi, butoanele de control fiind poziţionate în partea laterală a acesteia.

Acest model ARBG64120SX este unul accesibil, disponibil în oferta eMag la preţul de numai 469 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, după cum observăm este integral realizată din inox, fiind extrem de plăcută şi de modernă. Poartă culoare inoxului, cântăreşte 7.6kg şi măsoară standard 8.4 x 58 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi variantă accesibilă şi modernă se regăseşte şi în ofertele ceor de la ClickShop, Altex, CEL, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Arctic ARBG64120SX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, această plită încorporabilă Arctic este prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite: unul mare, unul mic şi două normale. Poziţionarea acestora este astfel: cele două normale sunt proiectate în stânga şi dreapta spate, cel mare în stânga-faţă, iar cel mic în dreapta faţă.

Alături, în partea laterală din dreapta, găsim butoanele de control. Acestea beneficiază de aprindere integrată, sistem ce permite aprinderea arzătoarelor doar printr-o simplă acţionare de buton. În felul acesta, nu vei mai avea nevoie de niciun fel de aprinzător.

Puterea dezvoltată de fiecare arzător în parte este: de 2.9kW arzător mare, de 1kW arzător mic şi de 2kW fiecare arzător normal.

Safety Plus reprezintă un mod avansat de siguranţă a flăcării. Acest sistem întrerupe automat alimentarea cu gaz, în situaţia în care flacăra este stinsă accidental. Astfel, se evita orice fel de scurgere de gaz, fiind întotodeauna în siguranţă.

Concluzie :

Concluzionând, Arctic ARBG64120SX este o plită încorporabilă din inox, accesibilă şi eficientă, ideală în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.