Arctic ANK366NFS+ – un produs frigorific voluminos, economic și performant, idel în orice bucătărie distinsă

Arctic ANK366NFS+ este o combină frigorifică super încăpătoare, foarte economică, datorită clasei de eficiență energetică din care face parte și destul de accesibilă, fiind ideală în orice bucătărie modernă.

Avem de-a face cu un produs frigorific cu sistem de răcire No Frost, la ambele compartimente, ce are un volum brut de 355 de litrii și unul net de 321 de litrii. Prezintă afișare LCD, de pe care poți urmări temperatura de la interior, înăuntru având iluminare pe LED.

Se poate achiziționa din oferta eMag, la prețul accesibil și avantajos de 1.423 de lei (vezi preț actualizat).

Așadar, este un aparat de culoare argintie, ce prezintă mânere verticale, integrate și deschidere pe partea dreaptă a ușilor, de tip reversibile. Construcția cântărește aproximativ 70Kg și măsoară numai 201 x 59.5 x 60(IxLxA) cm

Aceeași combină frigorifică încăpătoare, o întâlnim și în ofertele magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu Arctic ANK366NFS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, modelul de față reprezintă o variantă eficientă, astfel se laudă cu clasa A+ de eficiență energetică, ce asigură un consum de numai 331kWh/an.

Compartimentarea combinei este gândită foarte bine, astfel în partea de sus a acesteia găsim frigiderul, cu un volum net de 231 de litrii, fiind compus din: 4 rafturi din sticlă, 4 suporturi atașate pe ușă și un sertar special, pentru depozitarea fructelor și a legumelor.

În partea inferioară a acesteia, întâlnim congelatorul, cu o capacitate netă de 90 de litrii, fiind compus din 3 compartimente spațioase, asigurând o capacitate de congelare de până la 6Kg/24h.

Din punct de vedere al funcțiilor și al nivelului de siguranță, beneficiază de funcția ECO, de funcția vacanță, de funcția super-congelare, de funcția super-răcire, de sistemul antibacterian, de funcția ECO LED, de funcția ECO Breeze, de funcția ECO Dual Balance, de funcția ECO Fresh și de funcția Multi Frost Zone.

Datorită soluției de curățare aparate frigorifice Fridge Care, îți vei menține întotdeauna aparatul curat, având la interior un aer proaspăt.

Acestea fiind spuse, Arctic ANK366NFS+ este o combină frigorifică economică și încăpătoare, ideală în orice bucătărie distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 321l
  • Clasa A+
  • Mâner vertical integrat
  • LCD
  • Sistem de racire congelator NO FROST
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.