Arctic ANK366NF+

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Arctic ANK366NF+ este o combină frigorifică ce face parte dintr-o gamă de vârf, fiind reprezentată de funcții speciale, precum ECO Breeze, ECO LED, Multi Frost Zone, Multi Frost Free, ECO Dual Balance și ECO Fresh.

Prezintă un afișaj LCD, de pe care se poate seta și urmării temperatura din interior. Se bucură de sistemul avansat de răcire No Frost la frigider, dar și la congelator, având un volum brut total de 355l.

Este un produs electrocasnic destul de economic, ce se integrează în clasa A+ de eficiență energetică, ajungând la un cosum de energie electrică de numai 331kWh/an.

Poate că nu este cea mai ieftină combină frigorifică din gama ei, însă se enumeră printre cele mai accesibile și economice produse electrocasnice, având un preț de achiziționare de numai 1.479lei (Vezi preț actualizat).

Cât despre aspect, vine standard pe culoarea alb, cu deschidere a ușilor pe partea dreaptă, având mâner vertical integrat. Însă, datorită ușilor reversibile, deschiderea acestora se poate modifica pe partea dorită. Are o greutate în jur de 70Kg și măsoară 201 x 59.5 x 60(IxLxA)cm, așadar este un aparat frigorific potrivit oricărei bucătarii moderne.

Același produs electrocasnic se poate urmării și în ofertă celor de la Altex.

Imagini cu Arctic ANK366NF+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua combină Arctic dispune de un volum net total de 321l și vine compusă din frigider și congelator. Frigiderul este situat în partea de sus a aparatului, având un volum net de 231l. Acesta este compus dintr-un sertar special destinat fructelor și legumelor, mai dispune de 4 rafturi pe ușă și încă 4 sertare spațioase din sticlă. În partea inferioară a produsului, vine proiectat congelatorul, cu o capacitate netă de 90l. Vine alcătuit din 3 sertare extrem de încăpătoare și are o capacitate de congelare de 6kg/24h.

Câteva din atuurile acestei combine frigorifice Arctic, ar fi Funcția ECO, Funcția super-congelare, Funcția de super-răcire, Funcția de vacanță și Sistemul Antibacterian.

Sistemul inteligent antibacterian , este reprezentat de către o garnitură anti-bacterii, oferind o prospețime și o igienă excepțională alimentelor din aparat, grație garniturii antibacteriene atașate pe ușă.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei combine frigorifice spațioase, economice și extrem de performanțe, Arctic ANK366NF+ este produsul electrocasnic ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum net total 321l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.