Arctic ANK366BS+ – este un produs frigorific eficace, modern şi accesibil, cu o capacitate generoasă de încărcare

Combină Arctic ANK366BS+ este un aparat frigorific spaţios, economic şi accesibil, ce garantează o eficienţă ridicată, fiind potrivit oricărei bucătării şi familii, fie numeroase sau mai puţin numeroase.

Este un tip de aparat voluminos, ce dispune de un singur compresor, având un nivel de zgomot de doar 42db. Ca şi capacitate, beneficiază de un volum brut total de 359 de litrii şi de un volum net total de 334 de litrii.

În privinţa preţului, pot spune că vorbim despre o combină frigorifică extrem de avantajoasă, astfel este comercializată de către eMag cu preţul de doar 1355 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi design, se remarcă printr-un exterior argintiu, ce prezintă uşi reversibile, cu mânere verticale. Greutatea aparatului este de aproximativ 64Kg, măsurând numai 201 x 59.5 x 60 (IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific Arctic îl regăsim şi în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini cu Arctic ANK366BS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, discutăm despre o combină frigorifică economică, ce provine din clasa A+ de eficienţă energetică, oferind un consum de numai 281kWh/an.

În compartimentarea acesteia, regăsim frigider şi congelator, ambele fiind destul de voluminoase. Începând cu frigiderul, poziţionat în partea superioară a combinei, are un volum net de 244 de litrii, fiind alcătuit din: compartiment legume şi fructe, 5 suporturi pe uşă şi 4 rafturi mari, din sticlă.

Congelatorul, poziţionat în partea inferioară a aparatului, are un volum de 90 de litrii, o capacitate de congelare de 5Kg/24h şi dispune de 3 compartimente generoase.

Din punct de vedere al funcţiilor şi tehnologiilor speciale, se bucură de sistem antibacterian, de sistem de averizare pentru uşă deschisă, de funcţia Fast Freeze XL Zone, de termostat reglabil şi de multe altele.

Odată cu această combină frigorifică, poţi opta şi la un absorbant de mirosuri Wpro, special pentru aparate frigorifice, astfel mulţumită acestuia aerul din frigider va fii întotdeauna proaspăt şi curat.

Acestea fiind spuse, Arctic ANK366BS+ este o combină frigorifică generoasă, din punct de vedere al volumului cât şi al preţului de achiziţie, fiind ideală în orice bucătărie distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 359l
  • Volum net total 334l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.