Arctic ANK366B+ – o combină frigorifică accesibilă, modernă şi foarte voluminoasă

Arctic ANK366B+ este combină frigorifică ideală în orice bucătărie distinsă, indiferent de numărul membrilor de familie, asta datorită volumului generos de încărcare, de care dispune.

Vorbim despre un aparat frigorific de calitate foarte bună, ce se remarcă printr-un preţ foarte avantajos. Aşa cum am spus, are o capacitate de încărcare destul de mare, astfel volumul brut total al aparatului este de 359 de litrii, iar cel net total este de 334 de litrii.

Se poate procura un astfel de produs frigorific Arctic din oferta magazinului online eMag, cu preţul de numai 1.255 de lei (vezi preţ actualizat).

Este o combină frigorifică de culoare albă, ce are deschiderea uşilor pe partea dreapta. Beneficiază de sistem reversibil la uşi, având mânere verticale. Aparatul măsoară doar 201 x 59.5 x 60(IxLxA) cm şi cântăreşte aproximativ 64Kg.

Aceeaşi combină frigorifică de la Arctic o puteţi achiziţiona şi din magazinul online Flanco.

Imagini cu Arctic ANK366B+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Produsul de faţă aparţine clasei de eficienţă energetică A+, fiind capabilă garanteze un consum energetic foarte bun, respectiv de doar 281kWh/an.

Compartimentarea acestuia este efectuată astfel, în partea inferioară găsim congelatorul, iar în partea superioară frigiderul. Începând cu frigiderul, pot spune are un volum net de 244 de litrii, fiind dotat cu un compartiment pentru fructe/legume, cu 5 suporturi pe uşă şi cu 4 rafturi spaţioase din sticlă.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, are un volum net total de 90 de litrii, vine echipat cu 3 sertare voluminoase şi are o capacitate de congelare de 5kg/24h.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, se laudă cu funcţia de super-congelare, cu sistemul antibacterian şi cu sistemul de avertizare pentru uşă deschisă.

Graţie soluţiei de curăţare produse frigorifice Fridge Care, vei păstra întotdeauna interiorul şi exteriorul aparatului proaspăt şi igienizat.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Arctic ANK366B+ este un produs electrocasnic de calitate, modern şi foarte accesibil, ca şi cost de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 359l
  • Volum net total 334l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.