Arctic ANK3562-4+ – combină frigorifică modernă, încăpătoare şi avantajoasă

Arctic ANK3562-4+ este o combină frigorifică din clasa de eficienţă energetică A+, modernă şi performantă, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru depozitarea alimentelor.

Ca şi capacitate, dispune de un volum brut total de 350l şi de un volum net total de 331l, fiind compartimentată în frigider şi congelator.

Preţul aparatului este neaşteptat de accesibil, astfel modelul de faţă este comercializat de eMag cu preţul de doar 1.455 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, discutăm despre un aparat frigorific de culoare albă, modern, ce beneficiază de uşi reversibile, cu mânere poziţionate vertical. Greutatea produsului de faţă este de aproximativ 73Kg şi măsoară 201 x 59.5 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific Arctic se poate regăsi şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Arctic ANK3562-4+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs frigorifc foarte economic, din punct de vedere energetic, astfel consumul anual de energie electrică este de numai 328kWh, mulţumită clasei A+.

În partea superioară a combinei, găsim frigiderul, cu un volum de 205l, dotat cu 4 suporturi pe uşă, cu 3 rafturi voluminoase din sticlă (securizată) şi cu un sertar spaţios pentru legume şi fructe.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, pe care îl găsim în partea inferioară a produsului, are un volum de 126l, o capacitate de congelare de până la 14kg/24 ore, beneficiind de 4 sertare extrem de încăpătoare.

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, cu sistemul antibacterian şi cu funcţia Fast Freeze XL Zone.

Modelul de faţă are un nivel de zgomot de doar 45db, o autonomie de 18h, fără curent, beneficiază de clasă climatică SN-T şi de două compresoare.

Acestea fiind spuse, Arctic ANK3562-4+ este o combină frigorifică spaţioasă şi modernă, ideală în orice tip de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 350l
  • Volum net total 331l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.