Arctic ANK356-4+ – este o combină frigorifică eficace, potrivită oricărei bucătării distinse

Arctic ANK356-4+ reprezintă un model de combină frigorifică foarte avantajoasă, cu o capacitate generoasă de încărcare şi cu un consum energetic foarte redus.

Aşadar, discutăm despre un produs frigorific cu un volum brut total de 350 de litrii şi unul net total de 331 de litrii. Este un model din clasa A+, o clasă de eficienţ ă energetică destul de bună, astfel garantează un consum energetic de doar 297kWh/an.

Cât despre preţ, vorbim despre un produs electrocasnic accesibil, astfel se găseşte la eMag la preţul de aproximativ 1.300 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, se evidenţiază printr-un exterior alb, măsurând numai 201 x 59.5 x 60(IxLxA) cm. Are deschidere standard a uşilor pe partea dreaptă, beneficiind de sistem reversibil, având mânerele în exterior, poziţionate vertical.

Acelaşi aparat frigorific de la Arctic, se poate achiziţiona şi din ofertele magazinelor Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic ANK356-4+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Compartimentarea aparatului este realizată în felul următor, frigiderul este poziţionat în partea de sus al acestuia, iar congelatorul în partea de jos. Frigiderul, are o capacitate de încărcare netă de 205 litrii, având în dotare următoarele: 4 suporturi ataşate pe uşă, 3 rafturi mari din sticlă şi un compartiment generos pentru fructe şi legume.

Congelatorul, are o capacitate de 126 de litrii, este capabil să asigure congelarea de până la 6Kg/24h, având în dotare 4 compartimente spaţioase.

Ar fii de specificat faptul că beneficiază de sistem antibacterian, de funcţie de super-congelare, de clasă climatică SN-ST, de un singur compresor şi de o autonomie fără curent de până la 18h.

Menţine-ţi combina frigorifică curată şi igienizată întotdeauna, cu ajutorul soluţiei speciale pentru aparate frigorifice Wpro.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Arctic ANK356-4+ este un produs excelent, încăpător şi eficient, comercializat la un preţ de promoţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Funcţie super-congelare:
  • Volum brut total 350l
  • Volum net total 331l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.