Arctic ANK326NFS+ – este un aparat frigorific încăpător şi modern, extrem de eficient

Arctic ANK326NFS+ este o combină frigorifică spaţioasă, ce se laudă cu sistem de răcire total No Frost, fiind varianta ideală pentru orice tip de bucătărie modernă şi totodată pentru orice tip de familie.

Avem de-a face cu un aparat frigorific performant, ce beneficiază de afişare de tip LCD, având un volum brut total de 320 de litrii şi unu net total de 287 de litrii.

Provine dintr-o serie de produse foarte accesibile şi avantajoase, astfel se poate achiziţiona din stocul celor de la eMag, cu preţul de doar 1.444 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic şi estetic, prezintă un aspect modern, pe un exterior de culoare argintie. Uşile aparatului sunt de tip reversibile, ce au mânere verticale şi deschidere în dreapta. Cât despre trăsături şi greutate, pot spune că măsoară 185.3 x 59.5 x 60(IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 64Kg.

Acelaşi aparat frigorific din gama Arctic, îl puteţi achiziţiona şi din magazinul online Altex.

Imagini cu Arctic ANK326NFS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Energetic vorbim, este o combină frigorifică foarte economică, eficientă ce se datorează clasei energetice A+, urmând să asigure un consum mediu de doar 318kWh/an.

În partea superioară a combinei, întâlnim frigiderul, ce are o capacitate de încărcare de 197 de litrii, fiind compus din: sertar speciale fructe/legume, 3 rafturi mari, realizate din sticlă şi 3 suporturi ataşate pe uşă.

Congelatorul, poziţionat în partea inferioară a combinei, are un volum net total de 90 de litrii, o capacitate de congelare de 5Kg/24h şi 3 sertare foarte încăpătoare.

Cât despre funcţii speciale, se laudă cu funcţia ECO, cu funcţia Holiday, cu funcţia de super-congelare, cu funcţia de super-răcire, cu sistemul antibacterian, cu sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, cu sistem de reglare electronică a temperaturii şi cu multe altele, la fel de eficiente.

Mulţumită odorizantului pentru aparate frigorifice OdorCaptor, te vei bucura întotdeauna de un interior împrospătat.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Arctic ANK326NFS+ este un produs de calitate, eficient şi accesibil, reprezentând varianta ideală în bucătăria oricui.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire NO FROST
  • Volum brut total 320l
  • Volum net total 287l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.