Arctic ANK326NF+ – o combină frigorifică de calitate, încăpătoare și economică

Combina frigorifică Arctic ANK326NF+ este un produs cu sistem de răcire No Frost, ce are un volum brut total de 320 de litrii și unul net total de 287 de litrii.

Vorbim despre un aparat frigorific compus din frigider și congelator, ce dispune de afișare LCD, de pe care poți urmării temperatura din interior. Este o combină voluminoasă, ideală oricărei familii numeroase sau mai puțin numeroase și oricărei locuințe moderne.

Din punct de vedere al costului de achiziționare, aveam deaface cu un aparat ieftin și de calitate, ce se comercializează la numai 1.312lei (vezi preț actualizat).

Se remarcă pe un fond alb, având mânerele ușilor poziționate vertical. Ușile au deschidere pe partea dreaptă, dispunând de sistem reversibil, având la interior iluminare pe LED. Construcția aparatului măsoară 185.3 x 59.5 x 60(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Același produs frigorific Arctic îl regăsim și în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini cu Arctic ANK326NF+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre o combină frigorifică ce aparține clasei de eficiență energetică A+, astfel va avea un consum de numai 318kWh/an.

După cum spuneam ceva mai sus, aveam deaface cu un produs alcătuit din frigider și congelator. O să începem cu frigiderul, ce vine proiectat în partea superioară a combinei, are un volum de 197l și vine dotat cu: un compartiment fructe și legume, 3 suporturi pe ușă și 3 rafturi din sticlă.

În partea de jos, găsim congelatorul, cu o capacitate de încărcare de 90l, având o capacitate de congelare de 5Kg/24h și 3 compartimente încăpătoare.

Ca și funcții ale acestei combine frigorifice, ar fi: funcția de vacanță, funcția Eco, funcția super-congelare, funcția super-răcire, sistemul antibacterian, sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, reglare electronică a temperaturi și așa mai departe.

În concluzie, dacă vrei calitate și eficiență, combina frigorifică Arctic ANK326NF+ reprezintă unul dintre cele mai accesibile produse de pe piață din prezent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de racire congelator NO FROST
  • Volum net total 287l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Afișaj LCD
  • Tehnologia al 6-lea Simț
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.