Arctic ANK326BS+ – un aparat frigorific din clasa A+, cu o capacitate generoasă de încărcare

Combina frigorifică Arctic ANK326BS+ este un produs frigorific voluminos, perfect pentru familiile numeroase și nu numai. Vorbim despre un aparat frigorigic economic, ce vine clasa de eficiență energetică A+, garantând un consum energetic de doar 267kWh/an.

Dispune de un volum brut total de 321 de litrii și de unul net total de 295 de litrii. Capacitatea netă vine împărțită astfel, 205l la frigider și 90l la congelator.

O asemenea combină frigorifică extrem de performantă și voluminoasă, se comercializează cu prețul de doar 1.199 de lei (vezi preț actualizat) de catre magazinul online eMag.

Păstrează-ți linia modernă a bucătăriei, achiziționând un astfel de model, de culoare argintie. Prezintă mânere verticale și uși reversibile, cu deschidere pe dreapta. Cât despre dimensiuni, construcția măsoară 185.3 x 59.5 x 60 (IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Produsul electrocasnic de față îl regăsim și în stocul de promoții al celor de la Altex.

Imagini cu Arctic ANK326BS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum spuneam ceva mai sus, produsul de față este împărțit în doua compartimente, în frigider și congelator. Așadar, în partea de jos a produsului găsim congelatorul, cu un volum net de 90 de litrii, fiind alcătuit din 3 compartimente voluminoase, având o capacitate de congelare de până la 5Kg/24h.

În partea de sus, găsim frigiderul, ce are un volum net de 205 litrii. Acesta la rândul său vine compus din: 3 rafturi încăpătoare, construite din plastic, 4 suporturi pe ușă și un compartiment special pentru fructe și legume.

Cât despre sisteme și funcții speciale, se laudă cu sistemul antibacterian, cu sistemul de avertizare pentru ușa deschisă și cu funcția Fast Freeze XL Zone.

Ar mai fii de spus că vine echipat cu un singur compresor, are clasă climatică SN-ST, are o greutate de aproximativ 60Kg și mai dispune de o autonomie fără curent de până la 18 ore. La achiziționarea unui astfel de aparat, vin la pachet următoarele accesorii: tavă pentru gheață și suport pentru ouă.

Recomandăm cu încredere soluția Wpro de curățat combine frigorifice, de 500 ml, pentru a menține întotdeauna un aer curat și proaspăt în interior.

În concluzie, aparatul frigorific Arctic ANK326BS+ este un produs de calitate, încăpător și economic, ideal în bucătăriile elegante.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 295l
  • Clasa A+
  • Mâner vertical
  • Sistem antibacterian
  • Funcție Fast Freeze XL Zone
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.