Arctic ANK326B+ – combină frigorifică performantă, încăpătoare şi eficientă

Arctic ANK326B+ este o combină frigorifică avantajoasă, cu un aspect plăcut compact. Beneficiază de ultimele sisteme şi tehnologii de pe piaţă, ce o fac capabilă să garanteze o depozitare optimă alimentelor de la interior.

Este integral confecţionată din materiale de cea mai bună calitate, lucru ce asigură durabilitate în timp. Se recomandă în special celor care îşi doresc calitate, modernitate şi performanţă, totul la un preţ de achiziţie avantajos.

Este încadrată în clasa A+ de eficienţă energetică, volumul brut total fiind de 321l, iar cel net total de 295l. Vine proiectată cu frigiderul în partea superioară, cu volumul net de 205l şi cu congelatorul în partea inferioară, cu volumul de 90l.

Acest model ANK326B+ poate fi procurat online din ofertele eMag, cu doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

La exterior se prezintă destul de bine, construcţia calitativă şi modernă fiind pe o nunaţă clasică de alb. Se integrează excelent în orice circumstanţă, beneficiind totodată şi de uşi reversibile. Standard au deschidere pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind prevăzute vertical. Cântăreşte în jur de 61kg şi măsoară standard 185.3 x 59.5 x 60 (IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific Arctic poate fi achiziţionat online şi din magazinele evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Arctic ANK326B+

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că această combină frigorifică Arctic este clasificată în clasa energetică A+, consumul înregistrat anual este de numai 267kWh/an.

Începând de sus în jos, o să discutăm câte puţin despre fiecare compartiment în parte. Aşa cum am spus, frigiderul deţine un volum net de 205l, fiind alcătuit din: 4 compartimente separate între ele de către un raft ajustabil din sticlă securizată (Safety Glass), din 4 suporturi pe uşă (dintre care unul este XXL Bottle) şi dintr-un compartiment de tip lădiţă pentru fructe şi legume (Garden Fresh).

Congelatorul cu un volum net de 90l, este prevăzut cu 3 comaprtimente (Fast freeze XL zone), având o capacitate de congelare de până la 5kg/24 ore.

Beneficiază de funcţia de super-congelare, de sistemul antibacterian, de sistemul acustic de avertizare uşă deschisă (Eco Buzz), precum şi de termostat reglabil (ajustabil).

Pe lângă faptul că deţine un singur compresor, ar mai fi de spus că are o autonomie fară curent de până la 18 ore.

Concluzie :

În concluzie, Arctic ANK326B+ reprezintă o combină frigorifică performantă, eficientă şi modernă, capabilă să ofere o depozitare optimă alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Sistem antibacterian
  • Funcţie de super-congelare
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.