Arctic ANK316+ – o combină frigorifică economică și voluminoasă, perfectă pentru orice tip de familie

Arctic ANK316+ reprezintă modelul de combină frigorifică perfectă pentru orice locuință modernă, indiferent de numărul de membrii ai familiei, asta datorită capacității generoase de încărcare.

De această dată, avem de-a face cu un aparat frigorific cu un volum brut total de 298 de litrii și cu unul net de 273 de litrii. Modelul de față, vine împărțit în frigider și congelator, fiind compartimentat astfel, 183 de litrii la frigider și 90 de litrii la congelator.

În ciuda volumului generos de încărcare și al tehnologiilor avansate de care se bucură, prețul de achiziție este de numai 999 de lei (vezi preț actualizat), în promoția de la eMag.

Se remarcă printr-o construcție modernă, având exteriorul de culoare albă, o culoare ce se potrivește perfect oricărui stil de bucătărie. Ușile aparatului sunt de tip reversibile, ce au deschidere standard pe partea dreaptă, având mânerele integrate orizontal. Ca și dimensiuni și greutate, aveam o construcție ce măsoară 175.4 x 59.5 x 60 (IxLxA) cm, cântărind în jur de 60Kg.

Regăsim același produs frigorific Arctic și în stocurile de produse al magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu Arctic ANK316+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere energetic, provine din clasa A+ de eficiență energetică, astfel consumul anual de curent va fi de numai 259kWh/an.

Ei bine, compartimentarea este realizată astfel, în partea de sus a combinei găsim frigiderul, cu un volum net total de 183 de litrii, fiind alcătuit din: 3 suporturi pe ușă, 3 rafturi din sârmă și un compartiment pentru fructe și legume. În partea de jos, găsim congelatorul, cu un volum net de 90 de litrii, având în componență 3 rafturi spațioase.

Alte detalii tehnice de specificat, ar fi sistemul antibacterian, funcția Fast Freez XL Zone și autonomia aparatului fără curent de până la 18h.

Mulțumită soluției Wpro de curățat combine frigorifice, vei menține mereu un aer proaspăt și curat, astfel alimentele se vor păstra în siguranță.

În concluzie, aparatul frigorific Arctic ANK316+ este un produs excelent, eficient și economic, perfect pentru orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum net total 273l
  • Clasa A+
  • Mâner orizontal integrat
  • Sistem antibacterian
  • Funcție Fast Freeze XL Zone
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.