Arctic ANK305+ – combină frigorifică economică, accesibilă şi încăpătoare

Arctic ANK305+ este o combină frigorifică ce reuşeşte să fie pe placul tuturor, datorită faptului că deţine un spaţiu generos de depozitare, funcţii şi tehnologii inteligente şi un aspect plăcut, toate acestea raportate la un super preţ de achiziţie.

Este un aparat frigorific încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, ce are un volum brut total de 294l şi unul net de 291l. Este o capacitate de încărcare destul de generoasă după părerea mea, ce o recomandă cu încredere tuturor tipurile de familie.

În privinţa preţului de achiziţie, un capitol destul de important dacă mă întrebaţi pe mine, se prezintă excepţional, fiind un model foarte avantajos. Aşadar, produsul frigorific de faţă este comercializat de către magazinul online eMag cu doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Observăm o construcţie de culoare albă, clasică, dar modernă, ce cântăreşte în jur de 49kg, măsurând standard 181.4 x 54 x 60(IxLxA) cm. Uşile aparatului sunt reversibile, fapt ce oferă posibilitatea schimbării deschiderii acestora, având mânerele integrate orizontal.

Acelaşi aparat frigorific Arctic îl regăsim şi în oferta celor de la Elefant, Altex, Cel, Flanco şi Clickshop.

Imagini cu Arctic ANK305+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este alcătuită din frigider şi congelator, ambele compartimentate fiind destul de eficiente. Astfel, frigiderul vine proiectat în partea superioară, având un volum net de 204l şi sistem de dezgheţare automat. Este compus dintr-un compartiment special pentru fructe şi legume, dintr-un compartiment pentru lactate, din 4 suporturi pe uşă şi din 3 rafturi mari, din sârmă.

În partea inferioară, dăm peste congelator, ce are un volum net de 87l, sistem de dezgheţare manual, fiind compus din 3 rafturi generoase, ca şi depozitare. Capacitatea de congelare a acestuia este de până la 3.5kg/24h.

Clasa energetică A+ în care se încadrează şi combina frigorifică de faţă, asigură un consum optim de curent, cu o economie substanţială, respectiv cu până la 24% faţă de modelele din clasa energetică A. Media consumului anual inregistat este de doar 268kWh.

Deţine termostat reglabil, ce permite reglarea temperaturii interioare, extrem de uşor şi de rapid, în funcţie de temperatura ambientală şi de nevoie, bineînţeles.

Vine proiectată la interior cu un ventilator, plasat pe peretele frigiderului, ce ajută la distribuirea uniformă a umidităţii şi a temperaturii de la interior. În acest fel, temperatura setată de tine va rămâne mereu constantă.

Rafturile frigiderului sunt de tip ajustabile, lucru ce permite utilizarea eficientă a spaţiului, în funcţie de de cum doreşti. Astfel, vei obţine spaţiul dorit, introducând recipiente de diferite dimensiuni.

Raftul proiectat pe uşa frigiderului, XXL Bottle, este conceput pentru depozitarea fixă a sticlelor, de diferite dimensiuni.

Sistemul antibacterian are la bază o garnitură a uşilor, compusă din aditivi speciali, ce previn cu eficienţă formarea mucegaiului şi a bacteriilor, astfel încât alimentele să fie cât mai bine depozitate, cu o igienă maximă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Arctic ANK305+ este o combină frigorifică economică, cu un spaţiu generos pentru depozitare, garantând o eficienţă superioară de răcire şi de menţinere a alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Sistem de dezgheţare automat
  • Silenţioasă
  • Voluminoasă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.