Arctic ANK245+ – un produs frigorific din clasa A+ spaţios, modern şi foarte accesibil

Arctic ANK245+ este combină frigorifică perfectă în bucătăria oricăruia dintre noi, datorită faptului că este un produs foarte economic şi eficient, comercializat la un preţ foarte avantajos.

Este un produs frigorific compus din frigider şi congelator, extrem de spaţios, astfel volumul brut total este de 240 de litrii, iar cel net total de 229 de litrii.

După cum am spus, este un aparat super avantajos în raport cu specificaţiile acestuia, astfel se poate achiziţiona cu preţul de doar 1.043 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi design, prezintă un exterior de culoare albă, o culoare ce se potriveşte perfect oricărei locuinţe moderne. Uşile sunt reversibile, având deschidere pe partea dreapta şi mânere de tip integrate, orizontal. Cât despre dimensiuni, modelul de faţă măsoară doar 152.5 x 54 x 60(IxLxA) cm.

Imagini cu Arctic ANK245+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Eficienţa energetică se datorează clasei energetice A+, astfel consumul energetic este de numai 244kWh/an.

După cum am spus, această combină frigorifică este împărţită în frigider şi congelator, având în partea de sus frigiderul şi în partea de jos congelatorul. Frigiderul, are un volum net de 142 de litrii şi beneficiază de 3 rafturi din sticlă rezistentă, de 3 suporturi pe uşă şi de un sertar pentru fructe şi legume.

Congelatorul, are un volum net de 87 de litrii, asigură o capacitate de congelare de până la 3.5Kg/24h şi beneficiază de 3 compartimente încăpătoare.

La nivel de detalii tehnice, se bucură de sistemul antibacterian, de funcţia Fast Freeze XL Zone, de un singur compresor, de o autonomie de până la 18h fără curent, de termostat reglabil, de clasă climatică SN-ST şi de un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 42db.

Menţine întotdeauna interiorul frigiderului proaspăt şi curat, cu ajutotul spray-ului de curăţat aparate frigorifice Electrolux.

În concluzie, Arctic ANK245+ este o combină frigorifică ieftină, de calitate şi economică, perfectă în orice bucătărie şi în orice familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 240l
  • Volum net total 229l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.