Arctic ANFB245+ – frigider ieftin cu o singură uşă, din clasa A+

Arctic ANFB245+ este un frigider accesibil cu o singură uşă, ce deţine integrat şi un congelator degent, astfel încât să ofere câte puţin din toate. Nu reprezintă o soluţie ideală familiilor numeroase, asta datorită spaţiului de depozitare nu foarte generos. Însă, pentru un cuplu sau o familie cu un copil, eu zic că este destul de potrivit. Totodată, se potriveşte perfect bucătăriilor de dimensiuni reduse, ocupând foarte puţin spaţiu.

Este un produs frigorific ce pune la dispoziţie un volum brut total de 233l şi unul net total de 221l. Împărţirea volumul net este realizată astfel, 201l sunt ai frigiderului, iar 20l sunt ai congelatorului.

În ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, aşa cum spuneam şi mai sus este o variantă extrem de avantajoasă, ce se comercializează cu preţul de 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior clasic de culoare albă, cântăreşte în jur de 43kg şi măsoară standard 144 x 54 x 60(IxLxA) cm. Singura uşă pe care o deţine este de tip reversibilă, are deschidere standard pe partea dreaptă şi mâner poziţionat vertical.

Acelaşi frigider cu o singură uşă se poate achiziţiona şi de la ClickShop, Altex, Cel sau Elefant.

Imagini cu Arctic ANFB245+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La interiorul frigiderului dăm peste trei rafturi ajustabile din sârmă, peste 4 suporturi pe uşă şi peste un sertar special închis pentru legume şi fructe. În acest compartiment special, poţi depozita atât fructe, cât şi legume pentru o perioadă îndelungată de timp, fără ca acestea să îşi piardă din proprietăţi. Cele trei rafturi din sârmă se pot aşeza după cum este mai eficient, dispunând de 8 nivele, astfel încât să fie loc pentru toate dimensiunile vaselor de gătit.

Tot la interior, în partea de sus dăm şi peste congelator. Aşa cum am spus, are un volum net de 20l, astfel permite o depozitare decentă, având o capacitate de congelare de până la 2kg/24h.

La capitolul eficienţă energetică, modelul de faţă se încadrează în clasa A+, înregistrând un consum mediu anual de 214kWh.

Se laudă cu sistem antibacterian, sistem avansat ce previne apariţia mucegaiului cât şi al diverşilor agenţi patogeni. Astfel, garantează o depozitare optimă, protejând maxim alimentele de la interior.

Odată cu frigiderul, vin şi următoarele accesorii utile, precum suportul pentru sticle, suportul pentru ouă şi tăviţa pentru cuburile de gheaţă.

Ar mai fi de specificat că deţine iluminare interioară, are doar un singur compresor şi asigură o autonomie de până la 18h fără curent.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Arctic ANFB245+ este un frigider ieftin, economic şi avantajos, destinat familiilor mai puţin numeroase, fiind capabil să garanteze un spaţiu de depozitare al alimentelor optim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Sistem antibacterian
  • Uşa reversibilă
  • Rafturi ajustabile
Contra:
  • Fără No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.