Arctic ANFB155+ – este un frigider cu o singură uşă, din clasa energetică A+

Arctic ANFB155+ este un frigider cu o singură uşă, un aparat frigorific recomandat familiilor mai puţin numeroase, asta datorită faptului că nu beneficiază de un volum de încărcare foarte generos.

Avem de-a face cu un model din clasa de eficienţă energetică A+, ce are un volum brut total de 148 de litrii şi un volum net total de 138 litrii.

Preţul de achiziţie este neaşteptat de avantajos în raport cu specificaţiile produsului, astfel magazinul online eMag pune în vânzare aparatul de faţă la preţul de ofertă doar 800 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se remarcă printr-un aspect clasic şi modern, de culoare albă. Dispune de uşă reversibilă, cu mâner vertical, având o greutate de aproximativ 36Kg, măsurând numai 101.7 x 54 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider cu o uşă îl regăsim şi în ofertele magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Arctic ANFB155+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de consum energetic, provine din clasa A+, asigurând un consum de curent electric de numai 184kWh/an.

Ei bine, vorbim despre un frigider cu o uşă, ce se bucură la interior şi de un mic congelator, ce are un volum net total de 20l şi o capacitate de congelare de până la 2Kg/24h. Frigiderul are un volum de 118l şi este compus din: compartiment legume şi fructe, 3 suporturi pe uşă şi două rafturi mari din sârmă.

Beneficiază de sistemul avansat antibacterian, de un compresor, de o autonomie de până la 18h fără curent şi de iluminare interioară.

Odată cu achiziţionarea frigiderului de faţă, la pachet vin şi următoarele accesorii: o tavă pentru gheaţă, un suport pentru ouă şi un suport pentru sticle.

Acestea fiind spuse, Arctic ANFB155+ este un frigider cu o singură uşă, ce dispune şi de un mic congelator, ideal pentru familiile mai mici sau pentru bucătăriile mai puţin încăpătoare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu o uşă
  • Volum brut total 148l
  • Volum net total 138l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.