Arctic AND316S+ – un produs frigorific cu 2 uşi, extrem de eficient şi de economic

Produsul frigorific Arctic AND316S+ este un frigider cu 2 uşi, spaţios şi modern, ce dă dovadă de o eficienţă energetică ridicată şi de un preţ de achiziţionare foarte avantajos.

Discutăm despre un model generos, ce beneficiază de o compatimentare excelentă, venind cu un volum brut total de 310l şi cu unul net de 306l.

Dintre toate modelele, se face remarcat prin preţul accesibil de achiziţie, fiind de numai 1.083 de lei (vezi preţ actualizat) în magazinul online eMag.

Din punct de vedere tehnic şi estetic, avem de-a face cu un aparat frigorific de culoare argintie, ce măsoară 175.4 x 59.5 x 60(IxLxA) cm, cântărind în jur de 55Kg. Uşile dispun de mânere poziţionate vertical şi de sistem reversibil, având deschidere standard pe partea dreaptă.

Regăsim acelaşi frigider cu două uşi de la Arctic şi în stocul de electrocasnice al celor de la Altex.

Imagini cu Arctic AND316S+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, produsul frigorific de faţă este unul destul de economic, astfel aparţine clasei de eficienţă energetică A+ şi asigură un consum energetic de doar 265kWh/an.

Compartimentarea aparatului este realizată astfel, frigiderul vine poziţionat în partea de jos, iar congelatorul în parte de sus. Începând cu partea de sus, adică cu congelatorul, pot spune că are un volum net total de 69 de litrii şi asigură o capacitate de congelare de până la 4Kg/24h.

Frigiderul, se laudă cu un volum mai generos, respectiv de 237 de litrii, are în dotare un compartiment pentru legume şi fructe, 4 suporturi pe uşă şi alte 4 rafturi spaţioase, din sticlă.

Alte detalii despre acest frigider cu 2 uşi, ar mai fii de spus că se bucură de sistem antibacterian, de termostat reglabil, de iluminare interioară şi de o autonomie excelentă, de până la 17h, fără curent.

Odată cu acest produs electrocasnic, achiziţionează-ţi şi un odorizant OdorCaptor, astfel nu vei avea parte niciodată de mirosuri neplăcute la interiorul acestuia.

În concluzie, Arctic AND316S+ este un produs frigorific cu două uşi, încăpător, economic şi accesibil, perfect în orice tip de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 310l
  • Volum net total 306l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.