Arctic AND316+ – un aparat frigorific cu 2 uşi, accesibil, economic şi încăpător

Dacă faci parte dintr-o familie mai puţin numeroasă şi cauţi să îţi procuri un frigider de capacitate medie, atunci noul frigider cu două uşi de la Arctic este exact modelul de care ai nevoie.

Arctic AND316+ este un produs frigorific cu două uşi, ce are un volum brut total de 310l şi unul net total de 306l. Reprezintă un model spaţios, din punct de vedere al ambelor compartimente şi nu în ultimul rând un model foarte eficient.

În ciuda volumului generos şi a funcţiilor avansate, aparatul frigorific de faţă este comercializat de către cei de la eMag cu preţul de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, prezintă un exterior alb, o culoare modernă ce se potriveşte oricărei bucătari. Uşile aparatului sunt de tip reversibile, ce au mânere verticale şi deschidere pe partea dreapta. Construcţia cântăreşte în jur de 55Kg şi măsoară 175.4 x 59.5 x 60 (IxLxA)cm.

Acelaşi produs frigorific cu două uşi îl găsim şi în stocurile de oferte al celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic AND316+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am specificat mai sus, vorbim despre un frigider economic, asta mulţumită clasei A+ de eficienţă energetică, ce garantează un consum energetic de numai 265kWh/an.

Compartimentarea aparatului este realizată astfel, frigiderul în partea de jos, iar congelatorul în parte de sus. De început, o să discutăm despre congelator, ce vine cu un volum net de 69l şi cu o capacitate de congelare de până la 4Kg/24h.

Frigiderul, cu un volum net de 237l, vine compus din următorele: un compartiment pentru legume şi fructe, 4 suporturi pe uşa şi 4 sertare, construite din sârmă.

Alte detalii de specificat, ar mai fi că vine cu sistem antibacterian, prezintă un singur compresor, are o autonomie fără curent de până la 17h şi vine la pachet cu suport pentru ouă şi tavă pentru gheaţă.

Odată ce îţi achiziţionezi un produs frigorific, ideal este să îţi procuri şi o soluţie de curăţare aparate frigorifice Fridge Care, în felul acesta îţi igienizezi aparatul, iar alimentele să vor menţine întotdeauna proaspete.

În concluzie, Arctic AND316+ este un frigider cu două uşi, spaţios şi eficient, ideal pentru orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uși
  • Volum brut total 310l
  • Volum net total 306l
  • Clasa A+
  • Mâner vertical
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.