Arctic AND296S+ – este un aparat frigorific economic şi eficient, cu două uşi

Produsul frigorific Arctic AND296S+ este un frigider cu 2 uşi excelent, ce beneficiază de o capacitate de încărcare generoasă, vis-a-vis de volumul brut al aparatului.

Se bucură de o compartimentare extraordinară, astfel încât să ofere îndeajuns spaţiu şi la frigider, dar şi la congelator. Produsul de faţă are un volum net total de 278 de litrii şi un volum brut total de 284 de litrii.

Cât despre preţ, pot spune că este destul de convenabil, raportat la caracteristicile şi tehnologiile de care dispune frigiderul. Astfel, la eMag costă în jur de 1.230 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, remarcăm exteriorul modern, de culoare argintie, potrivită oricărei bucătării distinse. Se bucură de uşi reversibile, având menerele acestora poziţionate vertical. Construcţia cântăreşte aproximativ 50Kg şi măsoară numai 162 x 59.5 x 60 (IxLxA)cm.

Imagini cu Arctic AND296S+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de eficienţă energetică, are un consum de curent electric de 255kWh/an, asta datorită clasei energetice A+. O clasă excelentă, ce oferă o eficienţă de până la 24% faţă de produsele din clasa A.

Aparatul este împărţit în congelator şi frigider, fiind poziţionate astfel, congelatorul în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos. Congelatorul, are un volum net de 69 de litrii, două compartimente spaţioase şi o capacitate de congelare de 4Kg/24h.

Frigiderul, are un volum net total de 209 litrii, beneficiind de 3 suporturi pe uşă, de 3 rafturi din sârmă, ajustabile şi de un compartiment spaţios pentru fructe şi legume.

Alte detalii tehnice, ar fii că dispune de sistem antibacterian, de un compresor, de iluminare interioară, de o autonomie fără curent de 19h şi de termostat reglabil.

Odată cu achiziţionarea unui aparat frigorific, optează şi la o soluţie de curat Wpro, astfel îţi vei păstra întotdeauna produsul proaspăt şi curat.

Acestea fiind spuse, Arctic AND296S+ este un frigider cu 2 uşi spaţios, economic şi eficient, perfect în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 284l
  • Volum net total 209l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.