Arctic AND296+ – un frigider de calitate, economic şi avantajos

Arctic AND296+ este un frigider cu două uşi, un aparat frigorific modern şi eficient, ce se recomandă familiilor mai puţin numeroase.

Este un produs frigorific de calitate, ce vine cu un volum brut de 284 de litrii şi cu unul net de 278 litrii. Vine compus din frigider şi congelator, îmbinându-le perfect pe ambele într-un singur aparat.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, se poate procura din gama de produse al celor de la eMag, cu numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic, prezintă un exterior alb, ce are o greutate de 51Kg, măsurând numai 162 x 59.5 x 60(IxLxA) cm. Uşile aparatului sunt de tip reversibile, ce se deschid în dreapta, iar mânerele acestora sunt poziţionate vertical.

Acest frigider cu 2 uşi de la Arctic se poate achiziţiona şi din oferta magazinelor online Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic AND296+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficienţa energetică, face parte din clasa A+, astfel garantează un consum energetic excelent, respectiv de numai 255kWh/an.

După cum am spus şi mai sus, vine alcătuit din frigider şi congelator, astfel congelatorul vine poziţionat în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos. Ei bine, de început o să vorbim despre congelator, ce vine cu un volum net total de 69 de litrii şi beneficiază de o capacitate de congelare de până la 4Kg/24h.

Frigiderul, dispune de un volum net de 209 litrii şi vine alcătuit din: compartiment special pentru legume şi fructe, 3 suporturi ataşate pe uşă şi 3 rafturi realizate din sârmă.

Ca şi detalii tehnice, pot spune că beneficiază de sistemul antibacterian, de iluminare interioară, de termostat reglabil, de un singur compresor şi garantează o autonomie fără curent de până la 19 ore.

Cu ajutorul soluţiei de curăţare Fridge Care, specială pentru aparate frigorifice, te vei bucura mereu de un interior igienizat şi curat.

Acestea fiind spuse, frigiderul Arctic AND296+ este un aparat frigorific cu două uşi, economic şi accesibil, perfect în bucătăriile moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 284l
  • Volum net total 278l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.