Arctic AND275+ – este un frigider cu două uşi spaţios, cu soluţii practice pentru depozitare

Frigiderul Arctic AND275+ este un produs frigorific cu 2 uşi, ce dispune de congelator şi frigider, ambele compartimente fiind destul de încăpătoare.

Discutăm despre un frigider modern, ce beneficiază de rafturi practice de depozitate, având un volum brut total de 263 de litrii şi un volum net total de 159 de litrii.

La nivel de preţ de achiziţie, se evidenţiază printr-un cost foarte accesibil, astfel cei de la eMag, comercializează un astfel de frigider cu 2 uşi cu preţul de doar 921 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, se remarcă printr-un exterior de culoare albă, ce prezintă uşi reversibile, cu mânere orizontale, de tip integrate. Aparatul de faţă are o greutate de doar 46.5Kg şi măsoară numai 159.8 x 54 x 60(IxLxA) cm.

Acest frigider cu două uşi de la Arctic se regăseşte şi în stocul de produse al magazinului online Altex.

Imagini cu Arctic AND275+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficienţa aparatului, se laudă cu clasa energetică A+, având un consum de curent electric de numai 240kWh/an.

În dotarea produsului, găsim congelatorul proiectat în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos. De început, discutăm despre congelator, ce are o capacitate de încărcare de 49 de litrii şi o capacitate de congelare de până la 3.5kg/24h.

Frigiderul, dotat cu un volum net total de 210 litrii, dispune de un compartiment special destinat fructelor şi legumelor, de 4 suporturi ataşate pe uşa acestuia şi de 3 rafturi spaţioase, construite din sticlă rezistentă.

Alte detalii tehnice despre acest frigider, ar fii de spus că se bucură de sistem antibacterian, de iluminare interioară, de termostat reglabil şi de o autonomie de până la 16h, fără curent.

Odată cu frigiderul, achiziţionează-ţi şi un odorizat special OdorCaptor, astfel toate mirosurile neplăcute din interior vor fii alternate cu un miros plăcut şi proaspăt.

În concluzie, Arctic AND275+ este un frigider cu două uşi, spaţios şi economic, destinat familiilor mai puţin numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 263l
  • Volum net total 259l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.