Arctic AND266+ – este un frigider accesibil, modern şi economic, perfect în bucătăria oricui

Frigiderul Arctic AND266+ este un aparat frigorific cu două uşi, spaţios şi economic, ce se comercializează la un preţ foarte avantajos şi accesibil.

Ei bine, vorbim despre un produs electrocasnic din clasa A+, ce are un volum brut total de 257 de litrii şi unul net total de 253 de litrii.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, după cum spuneam mai sus este un model extrem de convenabil, astfel cei de la eMag îl pun în vânzare la preţul de doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic şi estetic, avem de-a face cu un frigider de culoare albă, ce prezintă uşi reversibile, cu deschidere standard pe partea dreaptă şi mânere poziţionate vertical. Construcţia aparatului cântăreşte numai 47Kg şi măsoară doar 151 x 59.5 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider Arctic, cu două uşi, îl întâlniţi şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Arctic AND266+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă este unul foarte economic, astfel provine din clasa de eficienţă energetică A+, astfel asigură un consum energetic de doar 246kWh/an.

Compartimentarea este destul de reuşită, astfe în partea de jos avem frigiderul, iar în partea de sus congelatorul. Frigiderul, vine cu un volum net total de 148 de litrii, având în dotare 3 rafturi mari, din sârmă, 3 ruporturi ataşate pe uşă şi un sertar special pentru legume şi fructe.

Congelatorul, vine cu un volum net total de 69 de litrii, are 2 rafturi încăpătoare şi beneficiază de o capacitate de congelare de până la 4kg/24h.

Ar fii de specificat faptul că se bucură de sistemul antibacterian, de iluminare interioară, de termostat reglabil şi are o autonomie fără curent de până la 19h.

Graţie soluţie speciale de curăţare produse frigorifice FridgeCare, veţi menţine întotdeauna interiorul, cât şi exteriorul curat şi igienizat.

Acestea fiind spuse, frigiderul cu 2 uşi Arctic AND266+ este un aparat frigorific încăpător, economic şi accesibil, fiind varianta ideală în orice bucătărie distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu două uşi
  • Volum brut total 257l
  • Volum net total 253l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.