Arctic AND245+ – frigider cu două uşi, accesibil, ideal pentru familiile mai puţin numeroase

Frigiderul cu două uşi Arctic AND245+ este un aparat frigorific ce are un volum brut de 233 de litrii şi unul net de 228 de litrii. Prezintă o compartimentare reuşită, astfel dintr-un produs ceva mai micuţ, au reuşit să scoată şi congelator şi frigider.

Aşadar, delimitarea este realizată astfel, în partea superioară găsim congelatorul, iar în partea inferioară frigiderul, ambele fiind destul de încăpătoare.

La eMag un astfel de frigider cu două uşi se comercializează cu preţul accesibil de numai 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă un exterior de culoare albă, modern şi distins. Vine cu uşi reversibile, ce au deschidere pe partea dreapta şi mânere orizontal integrate. Construcţia acestuia cântăreşte în jur de 44Kg şi măsoară 145.8 x 54 x 60 (IxLxA) cm.

Acelaşi model de frigider cu două uşi îl regăsim şi în stocurile de oferte al celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Arctic AND245+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, are o compartimentare excelentă, în raport cu volumul aparatului. De început, o să vorbim despre congelator, ce se regăseşte în partea de sus a aparatului. Are un volum net de 49 de litrii şi vine cu o capacitate excelentă de congelare de până la 3.5Kg/24h.

Frigiderul, pe care îl regăsim în parte de jos a aparatului, vine cu un volum net de 179 de litrii, fiind alcătuit din următoarele: 3 rafturi din sârmă, 3 suporturi pe uşă şi un sertar special pentru fructe/legume.

Din punct de vedere al consumului energetic, ar fii de spus că aparţine clasei A+ de eficienţă energetică şi asigură un consum de numai 229kWh/an.

Ar mai fii de specificat faptul că deţine la interior un termostat reglabil, vine cu clasă climatică SN-ST, are un singur compresor şi asigură o autonomie de până la 16h fără curent.

Achiziţionează-ţi odată cu frigiderul şi un spary Electrolux pentru curăţarea aparatelor frigorifice, astfel alimentele vor fii proaspete şi intacte.

În concluzie, Arctic AND245+ este un frigider cu două uşi excelent, economic şi eficient, ideal pentru familiile mai puţin numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uși
  • Volum brut total 233l
  • Volum net total 228l
  • Clasa A+
  • Mâner orizontal integrat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.