Arctic ANC195+ – este un congelator de calitate, accesibil, spaţios şi eficient

Dacă vrei un congelator de calitate, modelul Arctic ANC195+ reprezintă cea mai bună alegere, asta datorită faptului că beneficiază de o capacitate de încărcare destul de generoasă, fiind un aparat frigorific eficient şi economic.

Avem de-a face cu un congelator din clasa A+ de eficientă energetică, ce scoate un consum de numai 230kWh/an. Că şi capacitate, se laudă cu un volum brut total de 188 de litrii şi cu un volum net total de 162 de litrii.

Preţul aparatului raportat la calitatea acestuia, este extrem de accesibil şi de avantajos, astfel un asemenea model de congelator se poate achiziţiona cu preţul de doar 1.059 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, prezintă un exterior pe un fond de culoare albă. Dispune de uşi reversibil, cu deschidere standard pe partea dreapta, având mânerele uşilor poziţionate vertical. Construcţia acestuia cântăreşte numai 44Kg şi măsoară doar 136.2 x 54 x 60(IxLxA) cm.

Congelatorul de faţă din gama Arctic se regăseşte şi în stocurile de produse electrocasnice din magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu Arctic ANC195+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spus şi mai sus, acest congelator are un volum net de 162 de litrii, are o capacitate de congelare extraordinară, de până la 13.5Kg/24h şi beneficiază de 6 compartimente spaţioase.

Cât despre funcţii şi sisteme, se laudă cu funcţia de super-congelare, cu sistemul antibacterian, cu funcţia Fast Freeze XL Zone şi cu sistemul special de avertizare pentru uşă deschisă.

Ar mai fii de spus că are un nivel de zgomot de doar 42 de decibeli, are clasă climatică SN-T, are un singur compresor şi beneficiază de o autonomie de până la 15h fără curent.

Păstrează-ţi congelatorul proaspăt şi curat întotdeauna, cu ajutorul unui spary de curăţare aparate frigorifice Frigo Care.

Acestea fiind spuse, congelatorul Arctic ANC195+ reprezintă varianta cea mai accesibilă şi economică, atunci când cauţi să îţi achiziţionezi un astfel de produs electrocasnic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Congelator
  • Volum brut total 188l
  • Volum net total 162l
  • A+
  • Sistem antibacterian
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.