Arctic AM 6612DTTL – aragaz clasic cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

Arctic AM 6612DTTL este un aragaz clasic din punct de vedere al design-ului, capabil să se integreze perfect în orice tip de bucătărie. Asigură o funcţionalitate rapidă şi eficientă, care totodată este pe cât se poate de sigură, datorită sistemelor de siguranţă, ce previn incidentele neplăcute.

Se alimentează pe gaz, deţine 4 arzătoare de dimensiuni diferite, aprinderea acestoara fiind de tip electrică. Mulţi dintre noi evita să îşi achiziţioneze astfel de produse electrocasnice pe gaz, datorită riscului la care sunt expuşi. Ei bine, lucrurile s-au mai schimbat între timp, iar noile produse de acest gen beneficiază de mod de siguranţă, ce opreşte automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii flăcării, precum şi la produsul de faţă.

Este un aragaz avantajos, ce vine cu un raport preţ-calitate favorabil. Este comercializat de către magazinul online eMag la preţul de ofertă de doar 956 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, nu sunt foarte mult de spus, deoarece aspectul este destul de obişnuit şi de des întâlnit. Deţine duze de GPL şi dispozitiv de reglare a presiunii de gaz, dimensiunile standard ale aragazului măsurând 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz clasic se regăseşte şi în ofertele celor de la ClickShop, Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Arctic AM 6612DTTL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Modul de siguranţă, respectiv Safety Plus constă în echiparea aragazului cu supape de siguranţă speciale, ce opresc automat alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii flăcării accidentale. În felul acesta, sunt prevenite incidentele neplăcute, sporind siguranţa familiei.

Cele patru arzătoare ale aragazului de dimensiuni diferite, dezvoltă puteri diferite. Aşadar, arzătorul din stânga-faţă, respectiv cel rapid este de 2900W, cel din dreapta-faţă este de 1000W, iar cele din stânga-spate şi dreapta-spate sunt de 2000W fiecare. Deasupra acestora sunt proiectate grătarele din fontă, extrem de ferme şi stabile, ce garantează o bună poziţionare vaselor de gătit. Sunt de tip detaşabile, astfel oferă o acţiune rapidă şi uşoară de curăţare a plitei.

Aprinderea arzătoarelor este de tip integrată, astfel doar printr-o simplă apărare a butonului electric şi printr-o acţionare a butonului de gaz, arzătorul se va aprinde instantaneu.

Vine proiectat atât cu grill, cât şi cu rotisor, funcţii excelente, ce îţi permit încercarea a noi preparate. Rotisorul este prevăzut cu un mecanism ce asigură o rotire permanentă, iar grill-ul deţine un arzător suplimentar în partea de sus a cuptorului.

Cu ajutorul timer-ului, durata de pregătire va fi contorizată în funcţie de preparat ales. În felul acesta, îţi permite gestionarea eficientă a timpului, fără grija preparatelor în curs. Beneficiază de lumină interioară, ideală atunci când un preparat nu necesită deschiderea uşii.

Accesoriile aragazului ce vin odată cu acesta, sunt: capacul metalic, tavă de copt, grătarul cuptorului, setar inferior pentru depozitarea vaselor şi panou de protecţie al butoanelor.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Arctic AM 6612DTTL este un aragaz clasic cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, accesibil şi eficient în orice bucătărie modernă.

Concluzie :

Pro:
  • Raport favorabil calitate-cost
  • Cu rotisor/grill
  • Cu timer
  • Cu sistem de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.