Arctic AK54240+ – combină frigorifică avantajoasă, din clasa A+

Arctic AK54240+ reprezintă o combină frigorifică modernă şi avantajoasă, provenită din ultimele generaţii de aparate frigorifice de acest fel. Impresionează atât prin preţul de achiziţie accesibil, cât şi prin funcţiile şi caracteristicile pe care de deţine.

Vorbim despre un aparat electrocasnic din clasa A+, ce are un volum brut total de 240l şi unul net total de 229l. Volumul net este împărţit în 142l la frigider şi în 87l la congelator.

Se dovedeşte a fi un produs frigorifc performant, ideal oricărui tip de familie numeros sau mai puţin numeros.

Acest model AK54240+ se poate achiziţiona şi din magazinul online eMag, cu numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, observăm o construcţie clasic şi modernă de culoare albă, extrem de uşor de asortat oricărui stil de bucătărie. În privinţa dimensiunile standard, măsoară o înălţime de 152.5 cm, o lăţime de 54cm şi o adâncime de 60cm. Uşile cu deschidere standard pe partea dreaptă se bucură de sistem reversibil, mânerele acestora fiind proiectate vertical.

Imagini cu Arctic AK54240+:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noua combină frigorifică de la Arctic este încadrată în clasa energetică A +. Astfel, mulţumită acesteia, consumul energetic înregistrat anual este de doar 244kWh/an.

Ca şi poziţionare, frigiderul vine amplasat în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară, ambele fiind prevăzute cu sistem de răcire clasic, cu termostat ajustabil şi cu garnitură antibacteriană.

Frigiderul cu capacitatea de 142l, beneficiază de 3 compartimente spaţioase separate prin rafturi ajustabile din sticlă (Safety Glass), de 3 suporturi transparente pe uşă (unul este XXL Bottle) şi de un compartiment generos pentru legume şi fructe, respectiv Garden Fresh.

Compartimentul Garden Fresh se dovedeşte a fi destul de spaţios pentru a depozita atât fructe, cât şi legume, păstrându-le în siguranţă într-un mediu optim pentru o perioadă îndelungată.

XXL Bottle reprezintă unul din cele 3 rafturi de pe uşă, conceput în mod special pentru depozitarea sticlelor de dimensiuni mari.

Rafturile din sticlă Safety glass sunt realizate dintr-o sticlă securizată de calitate foarte bună, capabile să garanteze o rezistenţă ridicată.

Congelatorul cu capacitatea de 87l, are un volum de congelare de până la 3.5kg. Este prevăzut cu 3 rafturi generoase, transparente. Unul dintre compartimente este de tip Fast Freeze Zone, lucru ce oferă opţiuni de congelare multiple, precum şi o congelare rapidă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Arctic AK54240+ este o nouă combină frigorifică accesibilă, echipată cu sistem de răcire clasic. Este un produs modern, capabil să ofere un mediu optim tuturor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Compartiment Garden Fresh
  • Garnitură antibacteriană
  • A+
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.